BMW i4 Årets bil i Norge 2022

BMW i4 er «årets bil» i Norge

Dagbladet, DinSide og Elbil24 står bak den gjeve kåringen. Med seg i juryen har de også hatt NAF, KNA, Elbilforeningen med flere. Totalt var 28 kandidater nominert av juryen. 10 gikk videre til finalen, som ble avholdt på Rudskogen Motorsenter. 5 av juryens 7 medlemmer ga sin bestenotering til BMW i4.

Les hele saken på DinSide

Her er noen av omtalene fra juryen og resultatet av stemmene:

«Det var likevel nær sagt få som forventet at etternøleren skulle slå enda mer omtalte familiebiler som for eksempel Tesla Model Y, Volvo XC40, Skoda Enyaq eller tvillingene Ioniq 5 og Kia EV6. Men helt på oppløpet kom altså den lite elbilaktige BMW-en som et olja̶ elektrisk lyn og vant juryens stemmer.»

«Bilen er den første elbilen fra merkets M-divisjon, og den presterer kompromissløst. Videre viser bilen vei for BMWs tanker rundt videre elektrifiseringsplaner, og er deres nye utstillingsvindu for connectivity og digitalisering, uten at dette er gjort med noen kompromisser for kjøreglede og egenskaper. Disse elementene vil følge framtidige BMW, uavhengig av form, fasong og farge. Dette er rett og slett BMWs nye DNA, og den overbeviser».

Les hele saken på DinSide og i Dagbladet datert 07.12.2021.

BMW i4 lanseres i Norge 15. desember.

Siste nytt fra BMW