Volvo V60 Cross Country

Volvo Selekt

Bruktbiler med garanti

Bilia velger kun de beste bruktbilene og vi gjør dem så godt som nye gjennom en omfattende Volvo-godkjent kvalitetskontroll.  Deretter gjør vi dem enda bedre gjennom oppdatering av nyeste tilgjengelige programvare.

Pakken er komplett med Volvo Selekt-garanti, veihjelp og bytterett – som garanterer for et trygt kjøp.  

Omfattende kvalitetssjekk og oppdateringer
Hver Volvo Selekt bruktbil må gjennom en omfattende kvalitetskontroll for å møte Volvos krav til sikkerhet, ytelse og utseende. Vi bruker kun Volvo Originaldeler, slik at din Volvo forblir 100 % ren Volvo. Hver bil oppdateres med nyeste programvare. Denne tjenesten er eksklusiv for Volvo-forhandlerne og sørger for at Selekt-bilen har optimal funksjonalitet.

Volvo Selekt Garanti
Bare Volvo-forhandlerne kan tilby Volvo Selekt Garanti – en av de mest omfattende garantier tilgjengelig. Den har samme innhold som nybilgaranti. Dekning er opp til 7 år, minimum 24 mnd./24.000 km.  Volvo Selekt Garanti gir dekning over hele Europa og ro i sjelen uansett hvor du er.

12 måneders Volvo Veihjelp
Inkludert i Volvo Selekt er også 12 måneders Volvo Veihjelp. Uansett hvor du kjører innenfor det europeiske kontinentet, vil du kunne motta assistanse 24 timer i døgnet. Fra et punktert dekk til en trafikkulykke, om du står fast hjemme eller langs veien, så kan du stole på at Volvo Veihjelp får deg videre igjen.

Garantert fornøyd
Vi er forpliktet til å sørge for at du er 100 % fornøyd med din Volvo Selekt-bil. Derfor har bilen 30 dagers bytterett. Hvis du er misfornøyd med din Volvo Selekt bruktbil innen 30 dager eller 1.500 kilometer, vil du kunne bytte bilen til en annen bil av tilsvarende verdi.

Se våre brukte Volvo her.