Bilde av kvinne og MINI Cooper SE i gaten

MINI Cooper SE

Ikoniske MINI Cooper har nå blitt helelektrisk

MINI Cooper SE har de samme gode kjøreegenskapene og det samme unike designet som en vanlig MINI, men er nå utstyrt med en elektrisk motor for utslippsfri kjøring. Batteriets plassering under gulvet gir bilen et veldig lavt tyngdepunkt, noe som forbedrer stabiliteten og gjør det enda artigere å kjøre i svinger. 

 • Flerfunksjonelt instrumentpanel

  MINI Cooper SE er full av smart teknologi som forenkler kjøreturen og gir deg full oversikt. I stedet for de tradisjonelle måleinstrumentene er nye og helelektriske MINI utstyrt med en 5-tommers pianosvart fargeskjerm som viser omdreininger per minutt, hastighet, drivstoffnivå, kilometerstand, temperatur og ruteanvisninger. 

 • Nye støtfangere

  MINI Cooper SE har fått dristigere og mer moderne støtfangere. Støtfangeren foran har luftinntak i frontspoilerens ytterkanter, noe som forbedrer aerodynamikken og bidrar til å redusere drivstofforbruket. Den forlengede støtfangeren bak skaper et mer dynamisk preg og sørger for imponerende veiegenskaper. 

 • LED-frontlykter med tilleggsfunksjoner

  Velger du utstyrsnivået Experience eller Maximise, er din MINI Cooper SE utstyrt med LED-frontlykter med adaptiv lysfordeling. Dette gir bedre belysning på sidene av bilen når du kjører i byen, på landeveien eller på motorveien. 

 • 225-234km/fulladet batteri
  Rekkevidde
 • 0g/km
  C02
 • 7,3sek
  0-100 km/t
 • 35min/80 % ladet batteri
  Ladetid

En nærmere titt

Utforsk noen av MINI Cooper SEs beste egenskaper.

Finnes i fargene

Cooper SE

  Bil

  Se hvordan bilen kan se ut i ulike farger

  Garanti, service og assistanse

  Brukte MINI for omgående levering

  Dessverre ingen biler på lager

  Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.