Bilde fra et Volvo-verksted

Garanti som følger med din nye Volvo

Alle nye Volvoer leveres med garantier som gjør det trygt og enkelt for deg å eie en bil. Se service- og garantiheftet i bilen din for mer informasjon. Du kan også kontakte oss i Bilia hvis du har flere spørsmål.  Alle garantier dekker Volvoer solgt nye i Norge og gjelder fra første registreringsdato.

Volvo Veihjelp 

Volvo Veihjelp gir deg hjelp langs veien hvis du punkterer, går tom for drivstoff eller opplever andre problemer. Garantien gjelder i ett år fra registreringsdatoen og kan forlenges når du får utført service på et autorisert Volvo-verksted. 


Nybilsgaranti med en varighet på fem år eller 150 000 kjørte kilometer 

Nybilsgarantien gjelder for biler og utstyr som dekkes av kjøpsavtalen din. Som forhandlere er vi ansvarlige for eventuelle feil som oppstår innen fem år etter leveringsdatoen. 


Fem års lakkgaranti 

Garantien dekker feil og avvik i bilens lakkoverflate som har oppstått på grunn av materialfeil eller mangler ved utførelsen av lakkarbeidet på fabrikken (i samsvar med gjeldende standarder for lakkering). Nødvendige reparasjoner vil bli utført helt kostnadsfritt hos alle Volvo-forhandlere eller autoriserte Volvo-verksteder, uavhengig av om bilen har skiftet eier i garantiperioden.   


Hybridbatterigaranti 

Hvis batterikapasiteten er under 70 prosent av opprinnelig tilstand (ifølge angivelse) innen åtte år eller 160 000 kjørte kilometer (det som kommer først), vil batteriet bli byttet eller gjenopprettet kostnadsfritt for deg som kunde.   


Tolv års gjennomrustningsgaranti 

Garantien dekker deler av karosseriet og bærende chassiskomponenter som har blitt utsatt for gjennomrusting innen tolv år fra leveringsdatoen.  


Ett års servicegaranti 

Skulle det oppstå feil på noe som er utbedret i henhold til serviceprotokollen innen tolv måneder eller til neste anbefalte service, vil vi utbedre feilen helt kostnadsfritt. I mellomtiden gir vi deg tilgang til gratis lånebil (maks 50 kilometer kjøring).

Forsikre din Volvo hos ossForsikre din Volvo hos oss

Forsikre din Volvo

Gjennom Volvia tilbyr en av markedets beste maskinskadeforsikringer for din Volvo.

 

Volvo hos Bilia

Uansett om du er ute etter ny- eller bruktbil, serviceavtale, tilbehør eller bilabonnement kan vi hjelpe deg.