BMW-godkjente dekk

BMW-godkjente dekk

BMW byr på dynamiske kjøreopplevelser – hele året. Med vinterdekk testet og godkjent av BMW får du optimale dekk til din BMW, inkludert tre års dekkforsikring.

Dynamikk
BMW-godkjente dekk er nøye testet under tøffe forhold, og de som godkjennes utmerkes med en stjerne. Disse stjernemerkede dekkene er de som sikrer at du får de kjøreegenskapene og ikke minst den dynamiske opplevelsen du fikk da din bil var ny. Vinterdekkene er ekte nordiske vinterdekk, og leveres av Nokian.

Sikkerhet
Disse dekkene scorer meget høyt på stabilitet i svinger, i høye hastigheter og på bremselengde. Dekkene er tilpasset assistentsystemene på hver modell og har i tillegg lav rullemotstand, noe som betyr lite støy og lavt drivstofforbruk.

Runflat
Nokian-dekkene godkjent av BMW kan i tillegg leveres med nødkjøringsegenskaper, såkalt «runflat»-dekk som lar deg kjøre i inntil åtte mil i opptil 80 km/t etter punktering. Med disse dekkene på bilen slipper du å ha reservehjul eller BMW Mobility-sett i bilen. Dermed får du bedre plass til andre ting.

BMW Dekkforsikring
Kjøper du slike dekk får du med kostnadsfri dekkforsikring. Den dekker skade forårsaket av en spiss gjenstand, i sammenstøt med kantstein, eller hærverk og tyveri. Garantien gjelder i tre år. Første år dekkes 100% av kostnaden for nye dekk (eks. montering), det andre året 75%, og det tredje året 50%.