Bilde av BMW 5-serie Touring på veien

Anbefalte dekk til BMW

Bilia tilbyr et bredt utvalg av dekk og felger

Vi hjelper deg å velge de riktige dekkene

Alle dekk som er godkjent av BMW, er utviklet på bakgrunn av kjøredynamikken og formspråket til hver enkelt modell. Hos oss finner du en rekke dekk med ulike egenskaper og design, og er du usikker på hva du bør velge, hjelper vi deg naturligvis med å finne dekk som passer til akkurat din BMW.

Bilde av en BMW 3-serie Sedan i gatenBilde av en BMW 3-serie Sedan i gaten

Grundig testet

Alle dekkene blir grundig testet, der blant annet inntil 50 ulike kvalitetskriterier må oppfylles for at dekkene skal bli godkjente av BMW. I testene gjennomgår dekkene en rekke simuleringer og blir samtidig testet under virkelige forhold.
Bilde av dekkene på BMW X5 xDrive40iBilde av dekkene på BMW X5 xDrive40i

Smart dekkteknologi gir økt sikkerhet

Våre kvalitetsdekk har ekstra lang levetid og er utstyrt med toppmoderne RunFlat-teknologi. Dette gjør at du kan kjøre inntil åtte mil i opptil 80 km/t etter punktering, og du trenger dermed ikke ha med reservehjul i bilen. Dekkene scorer også svært høyt på stabilitet i svinger, i høye hastigheter og på bremselengde. De er dessuten tilpasset assistentsystemene til hver enkelt modell og sørger for lav rullemotstand, noe som reduserer støy og drivstofforbruket.

BMW dekkforsikring

Kjøper du anbefalte dekk til BMW, er tre års dekkforsikring inkludert. Denne dekker skade forårsaket av en spiss gjenstand, fortauskantskader, tyveri og hærverk. Første året dekkes 100 % av kostnaden for nye dekk (ekskl. montering), det andre året 75 %, og det tredje året 50 %.