Bilde av en MINI Cooper SE i gaten

Dekk til MINI

Bilia tilbyr et bredt utvalg av dekk og felger

Alle anbefalte dekk til MINI har gjennomgått omfattende tester, og for å bli godkjent må de oppfylle over 50 kriterier.

Vi tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsdekk til din MINI, og ved kjøp av anbefalte dekk er tre års dekkforsikring inkludert. Er du usikker på hva du bør velge, hjelper vi deg naturligvis med å finne de beste dekkene til bilen din. 

Bilde av en kvinne og en MINI Countryman ved sjøenBilde av en kvinne og en MINI Countryman ved sjøen

Trygghet hele veien med punkteringsfrie dekk

Med punkteringsfrie RunFlat-dekk kan du fortsette kjøringen inntil åtte mil i en hastighet på 80 km/t etter punktering. Du slipper altså å måtte stoppe på en trafikkfarlig veiskulder for å skifte dekk, og du vil heller ikke oppleve en plutselig endring i bilens kjøreegenskaper.
Bilde av kvinne og en MINI Cooper i gatenBilde av kvinne og en MINI Cooper i gaten

God passform gir mer komfortabel kjøring

Dekkenes perfekte passform gir bilen gode kjøreegenskaper, eliminerer vibrasjoner og minimerer risikoen for slitasje på komponenter i chassis og drivlinje.

Det smarte designet bidrar dessuten til å optimalisere luftstrømmene og reduserer luftmotstanden, noe som reduserer støy og drivstoffbruket. Samtidig kjøles bremsene ned, og smuss og partikler holdes borte fra bremseskivene. 

De anbefalte dekkene til MINI er utviklet i samarbeid med anerkjente produsenter som Continental og Pirelli.MINI dekkforsikring

Kjøper du anbefalt dekk til MINI, er tre års dekkforsikring inkludert. Forsikringen gjelder fra dagen du kjøper dekkene. Denne dekker punktering, fortauskantskader, tyveri og hærverk.

Første året dekkes 100 % av kostnaden for nye dekk, det andre året 75 %, og det tredje året 50 % (ekskl. montering). Det er bare dekkene som forsikres. Felger omfattes ikke.

Noe mer vi kan hjelpe med?

 • Dekkhotell

  Dekkoppbevaring i optimale forhold med hjulskift inkludert.
  Les mer
 • Felgreparasjon

  Vi reparerer felgene dine, enten de har fått en bulk, ripe eller blitt misfargede.
  Fra 2 690,-
  Les mer
 • Hjulskift

  Bestill hjulskift utført av en av våre sertifiserte dekkeksperter.
  Pris 695,-
  Les mer