Vintervei

Kjøp Nokian vinterdekk hos Bilia

Nokian vinterdekk er anerkjent for sin høye kvalitet og pålitelighet på glatte og snødekte veier. Med avansert teknologi og innovativt design gir disse dekkene overlegen grep og stabilitet, noe som gjør dem til et trygt valg for nordiske vinterforhold.

Våre Nokian vinterdekk

 • Hakkapeliitta R5Hakkapeliitta R5

  Nokian

  Hakkapeliitta R5 Piggfritt

  Nokian Hakkapeliitta R5 er utviklet med den nyeste teknologien, inkludert Nokians Arctic Sense Grip-teknologi, som gir godt grep på snø, is og våte veier. Dekket har også en spesiell gummiblanding som er utviklet for å beholde fleksibiliteten selv i lave temperaturer, noe som sikrer god trekkraft og stabilitet på vinterføre.

  Nokian Hakkapeliitta R5 er også en miljøvennlig dekk, da det er laget av biobaserte materialer og er designet for å redusere drivstofforbruket og utslippene fra kjøretøyet.
 • Hakkapeliitta 10Hakkapeliitta 10

  Nokian

  Hakkapeliitta 10 Piggdekk

  Vinterdekket er utviklet for å gi pålitelig trekkraft og stabilitet på snø og isete veier. En av de mest bemerkelsesverdige funksjonene til Nokian Hakkapeliitta 10 er dekkets "Double Stud Technology", som gir ekstra godt grep. Dette skyldes at hvert støpte dekknagel er utstyrt med to pigger, noe som gir bedre trekkraft og økt stabilitet.

  Nokian Hakkapeliitta 10 har også en asymmetrisk mønsterdesign som gir bedre stabilitet på tørr vei, samtidig som det gir god drenering av vann og slaps på våte og isete veier.

Noe mer vi kan hjelpe med?

 • Dekkhotell

  Dekkoppbevaring i optimale forhold med hjulskift inkludert.
  Les mer
 • Felgreparasjon

  Vi reparerer felgene dine, enten de har fått en bulk, ripe eller blitt misfargede.
  Fra 2 690,-
  Les mer
 • Hjulskift

  Bestill hjulskift utført av en av våre sertifiserte dekkeksperter.
  Pris 695,-
  Les mer