Bilde av en fornøyd selger og tekniker

Bli tekniker hos oss!

 • Hos oss vil du raskt settes inn i rollen som tekniker.

  Som en av våre serviceteknikere vil du danne selve kjernen i vår verkstedvirksomhet og ha en sentral rolle i den daglige driften. 

  Du vil alltid ha tilgang til topp moderne utstyr, og sammen sørger vi for at du alltid er oppdatert med riktig kompetanse og kursing.

  Se ledige stillinger her


 • Varierte arbeidsoppgaver

  I Bilia vil du alltid ha et team av gode og godt kvalifiserte kolleger rundt deg.

  Vi hjelper deg med å bygge din egen kundebase der du får frihet til å styre egen produksjonsplanlegging og arbeidsdag. Du vil ha ansvaret fra kunden kommer til serviceverkstedet eller ringer for å bestille tid, til bilen er ferdig reparert, fakturaen gjort opp og bilen er klar for henting.

  Dette er en rolle som går ut over det man tradisjonelt forbinder med en stilling som bilmekaniker - og i det ligger det også store muligheter!
 • Dennis - slik er arbeidsdagen min

  BMW-tekniker Bilia Drammen
 • Vegard - for meg har det alltid vært BMW

  BMW-tekniker Bilia Drammen
 • Bo gratis i byen

  Gratis bolig i 6 måneder, gode kolleger, personlige utviklingsmuligheter, velutstyrte verksteder og mulighet til å jobbe med markedets mest attraktive bilmerke. For godt til å være sant? Nei, flytter du til Oslo for å jobbe hos oss nå, kan vi bistå med bolig slik at du får testet oss som arbeidsgiver og livet i byen før du finner fast bolig. 


 • Bli en del av Norges mest fremoverlente team av teknikere!

  Bilia skal være best i bransjen, og i det ligger det muligheter for deg som ønsker å være med på å utvikle yrket, deg selv og selskapet videre! Vi har stor suksess med å bruke våre egne serviceteknikere som rådgivere i sosiale medier. Dette er selvfølgelig helt frivillig, kanskje har du noen gode ideer til hvordan vi kan bli enda bedre?
 • Ingen ledige stillinger som passer deg?

  Meld din interesse allerede nå!

  Da stiller du først i køen så fort det dukker opp noe som kan passe for deg og din kompetanse. 

  Er du bilmekaniker kan du bruke linken under.

  Send oss en melding her
 • Ta kontakt!

  Har du spørsmål om noen av våre ledige stillinger eller er du kanskje bilmekaniker på jobbjakt? Ta kontakt med vår rekrutteringsansvarlig Lena Pedersen for en uforpliktende prat om dine muligheter i Bilia!

  Lena Pedersen
  Telefon 41 42 06 41
  E-post: lena.pedersen@bilia.no