Bilde av en fornøyd biliaansatt

Sammen er vi Bilia

Brenner du for å overgå menneskers forventinger? Da har du kommet rett.

I Bilia jobber vi sammen for å være bransjens beste servicebedrift. Nøkkelen til framgang er våre medarbeidere. Vi leter hele tiden etter flere engasjerte og omtenksomme personer som deler vår visjon.

Karrieremuligheter hos oss

 • Ledige stillinger

  Vi søker stadig etter nye talenter innen en rekke ulike forretningsområder. Ikke nøl med å ta kontakt om du synes Bilia virker som en interessant arbeidsgiver.
 • Er du vår neste bilmekaniker?

  For å lykkes med å være bransjens beste servicebedrift er vi helt avhengig av våre dyktige bilmekanikere. Send oss gjerne en åpen søknad om du ønsker å bidra.
 • Bli Volvo-tekniker hos oss!

  Som Volvo-tekniker vil du ha en sentral rolle i den daglige driften. Du vil alltid ha tilgang til topp moderne utstyr, og sammen sørger vi for at du alltid er oppdatert med riktig kompetanse og kursing.
 • Bli BMW-tekniker hos oss!

  Hos oss vil du raskt settes inn i rollen som BMW-tekniker. Som en av våre serviceteknikere vil du danne selve kjernen i vår verkstedvirksomhet og ha en sentral rolle i den daglige driften.

 • Ta kontakt!

  Har du spørsmål om noen av våre ledige stillinger eller er du kanskje bilmekaniker på jobbjakt? Ta kontakt med vår rekrutteringsansvarlig Lena Pedersen for en uforpliktende prat om dine muligheter i Bilia!

  Lena Pedersen
  Telefon 41 42 06 41
  E-post: lena.pedersen@bilia.no

   


 • Bilia satser stort på lærlinger

  Med ca. 80 bilmekaniker-lærlinger, bidrar Bilia til at ungdom får en fagutdanning.

  Les mer om rekruttering til mekanikerfaget