Bilde av en fornøyd biliaansatt
Bilde av en fornøyd biliaansatt

Jobbe hos Bilia

Hos Bilia brenner vi for kundeservice

Bilias medarbeidere har en felles visjon; å bli bransjens beste servicebedrift. For å nå dit, må vi ha fornøyde medarbeidere som kan gjøre våre kunder fornøyde. Vi trenger alltid flere engasjerte medarbeidere som deler vår innstilling og vil jobbe sammen med oss, for å bli bransjens beste servicebedrift.

I Norge har vi 30 anlegg og ca. 1200 ansatte som er lokalisert i Oslo, Akershus, Buskerud, Hedmark, Oppland, Telemark, Trøndelag, Vestfold og Østfold. Vi tilbyr bilsalg, finansiering, verkstedtjenester, samt tilbehørs- og reservedelssalg for BMW, MINI, Lexus, Toyota og Volvo.

 • Ledige stillinger

  Her finner du våre ledige stillinger akkurat nå. Kanskje er du vår nye verkstedsjef, selger eller regnskapsmedarbeider?

  Ledige stillinger
 • Åpen søknad

  Her kan du se alle våre ledige stillinger eller sende en åpen søknad.

  Send en åpen søknad
 • Bli Volvo-tekniker hos oss!

  Som Volvo-tekniker vil du ha en sentral rolle i den daglige driften. Du vil alltid ha tilgang til topp moderne utstyr, og sammen sørger vi for at du alltid er oppdatert med riktig kompetanse og kursing.

  Se hvordan du kan bli Volvo-tekniker hos oss.

 • Bli BMW-tekniker hos oss

  Hos oss vil du raskt settes inn i rollen som BMW-tekniker. Som en av våre serviceteknikere vil du danne selve kjernen i vår verkstedvirksomhet og ha en sentral rolle i den daglige driften. 

  Se hvordan du kan bli BMW-tekniker

 • Bilia som arbeidsgiver

  Hos oss vil du raskt settes inn i rollen som BMW-tekniker. Som en av våre serviceteknikere vil du danne selve kjernen i vår verkstedvirksomhet og ha en sentral rolle i den daglige driften. 

  Les mer om Bilia som arbeidsgiver
 • Hva kan jeg jobbe med hos Bilia

  I Bilia finnes mange ulike stillinger og gode muligheter for å utvikle seg over tid og vokse innenfor organisasjonen. Våre vanligste stillinger er personlig servicetekniker og bilselger, men det finnes mange flere yrkesgrupper hos oss.

  Les mer om jobbmuligheter

 • Ta kontakt!

  Har du spørsmål om noen av våre ledige stillinger eller er du kanskje bilmekaniker på jobbjakt? Ta kontakt med vår rekrutteringsansvarlig Lena Pedersen for en uforpliktende prat om dine muligheter i Bilia!

  Lena Pedersen
  Telefon 41 42 06 41
  E-post: lena.pedersen@bilia.no

   


 • Bilia satser stort på lærlinger

  Med ca. 80 bilmekaniker-lærlinger, bidrar Bilia til at ungdom får en fagutdanning.

  Les mer om rekruttering til mekanikerfaget