Bilde av en fornøyd biliaansatt

Sammen er vi Bilia

Brenner du for å overgå menneskers forventinger? Da har du kommet rett.

I Bilia jobber vi sammen for å være bransjens beste servicebedrift. Nøkkelen til framgang er våre medarbeidere. Vi leter hele tiden etter flere engasjerte og omtenksomme personer som deler vår visjon.

Karrieremuligheter hos oss

 • Ledige stillinger

  Vi søker stadig etter nye talenter innen en rekke ulike forretningsområder. Ikke nøl med å ta kontakt om du synes Bilia virker som en interessant arbeidsgiver.
 • Er du vår neste bilmekaniker?

  For å lykkes med å være bransjens beste servicebedrift er vi helt avhengig av våre dyktige bilmekanikere. Send oss gjerne en åpen søknad om du ønsker å bidra.
 • Bli Volvo-tekniker hos oss!

  Som Volvo-tekniker vil du ha en sentral rolle i den daglige driften. Du vil alltid ha tilgang til topp moderne utstyr, og sammen sørger vi for at du alltid er oppdatert med riktig kompetanse og kursing.
 • Bli BMW-tekniker hos oss!

  Hos oss vil du raskt settes inn i rollen som BMW-tekniker. Som en av våre serviceteknikere vil du danne selve kjernen i vår verkstedvirksomhet og ha en sentral rolle i den daglige driften.
 • Bilde av rekrutteringsansvarlig i Bilia, Lena PedersenBilde av rekrutteringsansvarlig i Bilia, Lena Pedersen


  Ta kontakt!

  Har du spørsmål om noen av våre ledige stillinger eller er du kanskje bilmekaniker på jobbjakt? Ta kontakt med vår rekrutteringsansvarlig Lena Pedersen for en uforpliktende prat om dine muligheter i Bilia!

  Lena Pedersen
  Telefon 41 42 06 41
  E-post: lena.pedersen@bilia.no

   

 • Bilde av en Bilia-lærlingBilde av en Bilia-lærling


  Bilia satser stort på lærlinger

  Med ca. 80 bilmekaniker-lærlinger, bidrar Bilia til at ungdom får en fagutdanning.

  Les mer om rekruttering til mekanikerfaget