Utviklingsmuligheter - Utvikles hos oss

Hos oss skal alle ansatte ha mulighet til å utvikle seg i et arbeidsklima som skaper engasjement for å nå fastsatte mål. Det krever godt lederskap og i Bilia prioriterer vi derfor å identifisere og utvikle våre ledere. For å vite om vi er på rett vei jobber vi med medarbeiderundersøkelser samt kontinuerlig dialog og koordinering med de ansatte.

Personlig utvikling

Gjennom jevnlige medarbeidermøter med nærmeste leder får hver enkelt medarbeider mulighet til å diskutere sin rolle i bedriften og ta opp ønsker om endring, tanker og ideer om hvordan man kan ta større ansvar eller påta seg annen type arbeid. Sammen med sin leder utvikler hver medarbeider en plan for å legge forholdene til rette for personlig utvikling, arbeidsglede og effektivitet i det daglige arbeidet.

Skreddersydde kurs

Hos Bilia har du mulighet til å gå på skreddersydd opplæring tilpasset ulike stillinger og utdanningsnivåer. Som leder er det mulighet for å gå lederutdanning ved Bilia Academy. Treningene er tilgjengelig på flere nivåer og omfatter blant annet grunnleggende ferdigheter innen ledelse, kommunikasjon, presentasjonsteknikk og målstyring. De dekker konkrete temaer som du trenger i ditt lederskap i Bilia, som økonomi, forretningssans, rekruttering, forhandling og personalsaker.

For teknikere og selgere er det kurs på flere ulike nivåer. Ved å følge etablerte rutiner oppnår vi effektive flyter og kvalitetssikrer vår måte å jobbe på. 

Som nyansatt har du mulighet til å delta på vårt introduksjonsprogram for å komme inn i bedriftskulturen. Fokus er på vår kultur og å skape nettverk mellom funksjoner, bedrifter og regionledelse.

 • Personalgoder
  Som ansatt hos oss er det en rekke fordeler, som rabatt på våre produkter og tjenester, helseforsikkring og rabatter på blant annet treningskort og ansattbonus som settes av i en pensjonskasse. Personalgoder er stort sett nasjonale og noen ganger lokale. Utgangspunktet er å bry seg om helsen til våre ansatte, å skape interesse for våre tilbud og å dele suksesser.
 • Helse og teambygging
  I Bilia ønsker vi å være med å sponse helsefremmende og teambuildende aktiviteter. Vi oppfordrer til lokale aktiviteter som fremmer helse og fellesskap. Et eksempel er Grenserittet, som gir ansatte som sammen deltar i en form for lagaktivitet i mosjonsløp eller andre lignende aktiviteter. Et annet eksempel er å tilby opplæring ved våre anlegg.
 • Ledige stillingerLedige stillinger

  Ledige stillinger

  Her finner du ledige stillinger i Bilia og Toyota Bilia.
 • Send åpen søknad om du vil jobbe som mekanikerSend åpen søknad om du vil jobbe som mekaniker

  Er du vår neste bilmekaniker?

  Send oss gjerne en åpen søknad om du ønsker å bidra.
 • Bærekraftig virksomhet

  Vår sirkulære forretningsmodell er bærebjelken for vårt bærekraftsarbeid.