Bilde av Dräger Alcotest® 4000

Dräger Alcotest® 4000

Dräger Alcotest® 4000 er en ny generasjon alkotester. Den retter seg hovedsakelig mot det private markedet, og den oppfyller internasjonale standarder for privat (EN16280) og profesjonell (EN15964) bruk. Til forskjell fra forgjengeren, Dräger Alcotest 3820, har Dräger Alcotest 4000 et nytt og forbedret design, og et batterideksel slik at du enkelt kan bytte batteri på egenhånd.


Dräger har vært en ledende global produsent og leverandør av måleinstrumenter for måling av alkohol til politi og myndigheter i over 60 år. Det blir utført over 30 millioner alkoholtester hvert år med Drägerprodukter på verdensbasis. Kontinuerlig utvikling gjennom mange år har gjort Dräger Alcotest® 4000 til en pålitelig og rask alkotester.

Kvalitet betyr ikke mer komplisert
En alkotester skal være enkel i bruk, uansett hvor avansert den bakenforliggende teknologien er. Menyen er på norsk, og brukeren manøvrerer ved hjelp av en enkelt funksjonsknapp. Oppstartstiden tar bare noen sekunder og instrumentet leverer garantert korrekt resultat, hver gang. Arbeidstemperatur fra -5°C til +50°C.

Diskret og lydløs
Alcotest 4000® er så liten at den får plass i bukselommen eller i håndvesken din. Lyden kan også skrus av om du ønsker å være diskret i bruken. Det følger med et beskyttende lokk. Dette gjør anvendelsen enkel, i tillegg til at det beskytter munnstykket. Instrumentet leveres i en beskyttende pose. I denne posen får du også plass til et ekstra munnstykke.

Alcotest 4000 skal kalibreres minst en gang per år, noe vi i Bilia selvsagt er behjelpelig med. Ta kontakt for mer informasjon.

Veil pris 2 995,-

Art.nr : KGKID3706318