Trygt å kjøpe bruktbil hos Bilia

Lukk

Bilia selger ca 10.000 brukte biler i året, og du kan til enhver tid velge mellom hundrevis av nesten nye biler. 

- Trygghet og enkelhet er to sentrale grunnbegreper, forteller Dag Christensen, regionsdirektør i Bilia. 

En annen fordel er også den gunstig garantiordningen som går utover garantien man får gjennom forbrukerkjøpsloven, samt at du kan angre på kjøpet ved kjøp av bruktbil hos Bilia. Les mer om garanti og bytteretten her.
Du får med tilstandsrapport, bilen er EU-godkjent, teknisk og kosmetisk klargjort og årsavgiften er betalt. Du kan altså være trygg på at bilen er behandlet av dyktige mekanikere og at det ikke er noen heftelser på den.  

Innbytte av din gamle bil

Bilia tilbyr innbytte av din gamle bil dersom du ønsker det. Det blir da gjennomført en grundig teknisk gjennomgang av innbyttebilen. Med utgangspunkt i markedsprisen og erfaringstall regnes det så du en verdi på bilen.

- Vi har en god følelse av markedet ettersom vi i Bilia selger 9.000 bruktbiler i året, kan Dag fortelle.

Om du vurderer å selge din gamle bil og kjøpe deg en nyere bruktbil ligger mye til rette for deg allerede ved at du får hjelp til hele prosessen rundt salg og bytte av bil. Du slipper med andre ord alt styret med å forberede salget selv og vente på potensielle kjøpere som gir deg den summen du ønsker for din gamle bil.

Bilen du ønsker å bytte inn kan du levere som den er. Det blir erfaringsmessig verken dyrere eller billigere å gjennomføre reparasjoner før man bytter inn bilen.

Gunstige billån

Bilia har avtale med finansieringsinstitusjoner og tilbyr billån til konkurransedyktige betingelser. Du vil også få tilbud om gunstig forsikring slik at du får ordnet alt på ett og samme sted. 

Dersom du er interessert i å bytte bil kan du ta kontakt med Bilia for en uforpliktende vurdering av din bil og dine muligheter. Finn din nærmeste forhandler her.