MINI-tekniker. Personlig service for din bil. Foto.
Bestill tid på verkstedet
Service, EU-kontroll, reparasjon og hjulskift.

MINI-tekniker

Personlig service hos Bilia med din egen MINI-tekniker

Din personlige MINI-tekniker tar hånd om både deg og din MINI og du kan stole fullt og helt på Bilia når du tar MINI Service hos oss. Det er nemlig kun spesialister som tar seg av din MINI.

Din personlige MINI-tekniker er ditt kontaktpunkt hos verkstedet og har det fulle og hele ansvaret for deg og din bil. Du får din egen ekspert på verkstedet som blir godt kjent med bilen din, og som gjør alt fra å avtale tid, finne ut hva som er feil, gi råd og utføre servicereparasjoner. 

Høyt kvalifiserte medarbeidere hos oss og et perfekt koordinert nettverk av innovativ informasjons- og serviceteknologi sørger for det aller beste innen service.

Våre MINI-teknikere som utfører arbeid på din bil har førsteklasses fagkunnskaper og er derfor med på å opprettholde bilens verdi. For å holde seg faglig oppdatert, blir MINI-teknikerne kontinuerlig videreutdannet. Besøk nærmeste MINI-verksted hos Bilia, og hils på våre MINI-teknikere som er eksperter på MINI Service og reparasjoner. Ingen kjenner din MINI så godt som dem – og de er med deg hele veien.

Bestill din egen MINI-tekniker ved neste verkstedbesøk – det koster ikke noe ekstra!

MINI-teknikere finner du hos: