Polestar service hos Bilia

Bestill service for Polestar

Lever bilen din i trygge hender

Når du bestiller service hos Bilia, kan du være helt trygg på at våre sertifiserte personlige serviceteknikere gir bilen din pleien og omsorgen den fortjener. Vi er spesialister på Polestar!

 • Autoriserte Polestar-verksteder

  Våre merkeverksteder er autoriserte og har den riktige ekspertisen for din Polestar.
 • Sertifisert Polestar-tekniker

  Polestar-sertifiserte teknikere som kan din bil i detalj.
 • Alltid Polestar-originaldeler

  Vi bruker alltid originaldeler av høyeste kvalitet, når vi tar service på din Polestar.

Personlig servicetekniker

Hos oss blir du fulgt opp av en egen personlig servicetekniker med spesialopplæring og høy kompetanse på Polestar. Vedkommende vil være din kontaktperson som du kan henvende deg til direkte hvis det er noe du lurer på.


Autorisert verksted – alltid originaldeler

Vi er et autorisert verksted og tar bare i bruk originaldeler når vi utfører service eller reparasjoner på bilen din. Det gir deg økt trygghet, samtidig som det er med på å øke annenhåndsverdien på bilen din.


Polestar Veihjelp inkludert

Hos Bilia blir Polestar veihjelp forlenget med 12 måneder etter du tar service. På den måten er du sikret assistanse hvis du opplever problemer langs veien – døgnet rundt, 365 dager i året, i hele Norge.

Kostnadsfri oppdatering av programvare

I forbindelse med en service utfører vi en kostnadsfri oppdatering av bilens programvare. Dette gir deg tilgang til nye funksjoner og forbedrer samtidig de du allerede har i dag.


Stempel i serviceheftet

Når vi har utført Polestar Originalservice, får du et stempel i serviceheftet ditt. Dette er med på å øke annenhåndsverdien til bilen din hvis du etter hvert bestemmer deg for å selge den.


Ett års garanti

Ett års garanti er alltid inkludert når du leverer bilen din til service hos oss.

Bestill Polestar Originalservice

Hvorfor er det bra med service?

Alle biler trenger service for å fungere optimalt, og når dette utføres jevnlig, reduseres risikoen for feil og uventede kostnader. Du får et mer forutsigbart bilhold og en sikrere bil.

Bil med elektrisk motor

En elbil krever ikke like omfattende service som en fossildrevet bil, siden den mangler deler som kamrem, tennplugger og oljefilter. Men det er fortsatt mange deler som må kontrolleres regelmessig, særlig bremsene, batteriet og ladekablene.
 • Med batterivedlikehold opprettholdes ytelse og levetid.
 • Redusert risiko for problemer, som uventede stopp på veien.
 • Regelmessig sjekk av bremser og drivlinjer gir en tryggere bil.

Hvor ofte skal bilen på service?

Det anbefalte serviceintervallet varierer avhengig av modell og drivlinje. I bilens instruksjonsbok kan du se hvor mange kilometer eller hvor ofte bilen skal services.

Ofte snakker man også om service basert på kjørte kilometer og service basert på år, to forskjellige serviceintervaller å ta hensyn til. Det kan stå at service skal gjøres etter 15 000 kilometer eller en gang i året, avhengig av hvilket som inntreffer først.

Flere verkstedtjenester

Noen ganger kan det være utfordrende å vite akkurat hvilken verkstedtjeneste som trengs for å løse et problem. Kanskje er det en av disse relaterte tjenestene du leter etter i stedet.
 • EU-kontroll

  Som merkeverksted, er vi spesialister på din biltype og kan garantere at du får en korrekt utført kjøretøykontroll.
  Pris 1 395,-
  Les mer
 • Hjulskift

  Bestill hjulskift utført av en av våre sertifiserte dekkeksperter.
  Pris 695,-
  Les mer
 • Reparasjon

  Noen ganger vet man hva som trengs å repareres, noen ganger ikke. Vi hjelper deg uansett.
  Les mer