Bilde av Volvo originalservice

Bestill Volvo-service hos Bilia

N

Hos oss er din Volvo i trygge hender

Når du bestiller service hos Bilia, kan du være helt trygg på at våre sertifiserte personlige serviceteknikere gir bilen din pleien og omsorgen den fortjener. Vi er spesialister på Volvo!

 • Autorisert verksted

  Bilservice bør være din minste bekymring - velkommen til Bilia, vi kan Volvo!
 • Personlig servicetekniker

  Din Personlige Servicetekniker som tar hånd om både deg og din Volvo.
 • Alltid Volvo originaldeler

  Når du tar service hos Bilia er du garantert at vi kun bruker Volvo originaldeler.

Vi kan din bil

 • Fornøyde kunder

  Hele ni av ti kunder forteller at de vil anbefale oss til en venn.

 • Trygg og sikker kjøring

  Vi kontrollerer over 100 komponenter på bilen din for å forsikre oss om at den er trygg og sikker å kjøre.

 • Økt annenhåndsverdi

  En service som er utført av en av våre serviceteknikere, forlenger levetiden og øker annenhåndsverdien til bilen din.

 • Problemfri kjøring – år etter år

  En bil som har blitt vedlikeholdt på en god måte, holder lenger og yter bedre. Og skulle du oppleve problemer langs veien, er det greit å vite at du har ett års Volvo Veihjelp inkludert.

 • Bedre drivstofføkonomi

  Motoren, eksosanlegget og dekkene er bare noen av komponentene vi kontrollerer og utbedrer for at du skal kunne kjøre mest mulig økonomisk.

Bestill originalservice

Hva blir kontrollert når vi utfører Volvo-service på bilen din?

Nedenfor kan du lese mer om hva vi foretar oss når vi utfører service på bilen din. Dette kan variere avhengig av servicen du har valgt.

Motor
Motoren er bilens hjerte og krever ekstra godt vedlikehold. Under servicen kontrollerer og skifter vi motoroljen, oljefilteret og pakninger. Vi sjekker også om det er noen lekkasje i motor, girkasse og clutch, om det har oppstått skader på ledninger eller drivstoffilteret og fyller på vann. I forbindelse med dette kontrollerer vi også eksosanlegget.
Vinduer
Hadde det gjort seg med bedre utsikt? Vi sjekker om det har oppstått noen skader på frontruten, som eventuelt må utbedres.
Lys
Vi kontrollerer at alle utvendige lys fungerer som de skal. Ved behov justerer vi også bilens frontlys.
Væsker og oljer
For å sikre problemfri og trygg kjøring er det viktig å sjekke bilens væskenivåer med jevne mellomrom. Vi kontrollerer og fyller på kjølevæske, spylervæske, girolje, servoolje. Samtidig måler og justerer vi kjølevæskens frysepunkt.
Bremser
Lite er viktigere for kjøresikkerheten enn at bilens bremser fungerer som de skal. Vi kontrollerer bremsebelegg og justerer håndbremsen, samtidig som vi undersøker bilens bremseledninger for å se om det har oppstått lekkasje eller andre skader.
Dekk

Våre kompetente serviceteknikere kontrollerer dekkenes mønsterdybde, slitasje og lufttrykk og tilbakestiller deretter dekktrykksovervåkingen. Korrekt lufttrykk øker dekkenes levetid, gir bedre kjøreegenskaper og reduserer drivstofforbruket.  

Understell
Vi undersøker og kontrollerer for slitasje på blant annet frontaksel, styring, drivaksler og bakaksel. Har du et avtagbart tilhengerfeste, er smøring av dette inkludert.
Elektronikk
Vi oppdaterer bilens programvarer for deg, slik at du får tilgang til flere nye funksjoner og tjenester. I tillegg tar vi en grundig gjennomgang av bilbatteriet, hvor vi blant annet sjekker ladestatus, kontrollerer væskenivået og rengjør polene.
Intervalltillegg
Intervalltillegg er en type service som tilkommer etter et bestemt antall kjørte kilometer. Avhengig av kjørelengde kan vi for eksempel bytte luftfilter, drivstoffilter, tennplugger, registerreim eller drivreim.
Prøvekjøring
Servicen avsluttes med en sluttkontroll, prøvekjøring på vei og et stempel i serviceheftet.
Volvo Cars App
Volvo Cars App forlenges med ett år i forbindelse med originalservice hos Bilia.
Bilde av mann som benytter seg av Fleetback rett fra sofaen hjemmeBilde av mann som benytter seg av Fleetback rett fra sofaen hjemme

Volvo Service Video – service gjort enkelt

På flere av verkstedene våre bruker vi Volvo Service Video. Det betyr at serviceteknikeren din sjekker bilen en ekstra gang for å se om det er ting som burde fikses i tillegg til det dere i utgangspunktet ble enige om. For å gjøre det ekstra tydelig for deg fotograferer eller filmer teknikeren eventuelt arbeid som anbefales utført. Deretter mottar du en SMS eller e-post med et prisoverslag. 
 
Volvo Service Video er et steg på veien mot å nå målsettingen vår om 100 prosent kundetilfredshet, og vil snart være tilgjengelig på alle verkstedene våre.

Slik foregår Volvo Service Video:

 • 1. Du mottar en lenke fra din egen servicetekniker

  Mens bilen din står på verkstedet, mottar du en lenke per SMS eller e-post fra din servicetekniker.
 • 2. Gjennomgang av arbeid som anbefales utført

  Du får en gjennomgang av arbeidet som anbefales utført (via video og/eller bilder) og mottar et prisoverslag.
 • 3. Bestem deg for hva du vil ha utført

  Du velger selv om du ønsker å få utført arbeidet som anbefales, eller om du nøyer deg med servicen eller reparasjonene dere ble enige om i utgangspunktet.

Service på eldre Volvo

Volvo Originalservice for biler eldre enn fem år 

Bilia Service 5+ for Volvo er en spesialtilpasset service til en ekstra gunstig pris for deg med en Volvo som er fem år eller eldre.

Med Bilia service 5+ for Volvo får du din personlige Volvo servicetekniker som er ekspert på din Volvo, 24-timers telefontjeneste, Volvo veihjelp, ekte Volvo originalservice og fri oppdatering av bilens programvare der dette er tilgjengelig – slik at du får en litt "nyere" bil som er klar for mange nye mil. I tillegg inkluderer vi 1 års abonnement med Volvo Cars App der dette er tilgjengelig. Det brukes bare merkeoriginale deler, noe som er med på å bevare annenhåndsverdien på din bil.

Les mer om Service 5+ for Volvo