Smart Repair hos Bilia

Bilia Smart Repair

N

Har du vært uheldig og fått en kjedelig parkeringsbulk eller ødelagt en felg? Slapp helt av. Da kan Smart Repair være løsningen for deg.

Hva er Smart Repair?

Smart Repair står for «Small to Medium Area Repair Techniques». Det innebærer at man kan reparare kun den delen av bilen som er skadet, noe som gjør at du sparer både tid og penger. Eksempler på skader vi kan reparere med Smart Repair er: Lakkskader, løse lister, sprekker, mindre bulker, interiørskader og felger.

Bestill Smart Repair

Vanlige spørsmål og svar om Smart Repair

Hva er fordelen med Smart Repair hos Bilia?

Ved Smart Repair får du reparert skaden til en gunstig pris av våre dyktige spesialister. Originallakken og rustbeskyttelsen bevares, og du slipper nyanseforskjeller. Vår Smart Repair gir gode resultater, og i de fleste tilfeller går det ikke en gang å se hvor skaden har vært.

Kan alt repareres med Smart Repair?

Smart Repair er en effektiv og prisgunstig måte å reparere mindre skader.

Hvor kan jeg få utført Smart Repair?

Vi utfører Smart Repair for våre bilmerker på følgende steder.

BMW: Bilia Risløkka, Bilia Drammen skade, Bilia Skadesenter Vestfold.

Volvo: BMW: Bilia Risløkka, Bilia Drammen skade

Lexus: Bilia Skadesenter Vestfold, Lexus Trondheim.

MINI: Bilia Drammen skade

Toyota: Toyota Trondheim, Toyota Stjørdal, Toyota Orkanger, Bilia Skadesenter Vestfold, Toyota Porsgrunn og Toyota Seljord.

Verkstedtjenester

Når du setter igjen din bil hos oss for service kan du stole på at den er i trygge hender. Alle våre verksteder er autoriserte for våre bilmerker, dermed får bilen din akkurat den servicen den trenger.