Volvo Service

Personlig Servicetekniker

Personlig service hos Bilia – din egen personlige servicetekniker

Din Personlige Servicetekniker tar hånd om både deg og din Volvo – og det koster ikke noe ekstra!

Din Personlige Servicetekniker er ditt kontaktpunkt hos verkstedet, og har det fulle og hele ansvaret for deg og din bil. Du får din egen ekspert på verkstedet som blir godt kjent med bilen din, og som gjør alt fra å avtale tid, finne ut hva som er feil, gi råd og utføre service og reparasjoner. Alt utføres av én person med spesialkompetanse. Kort sagt, din Personlige Servicetekniker er med deg hele veien.

Slik fungerer det:

  • Du trenger bare å forholde deg til én person på verkstedet. Ved behov for service eller reparasjon, ringer eller mailer du rett til din Personlige Servicetekniker som kjenner deg og kan din bil. 
  • Når du kommer til verkstedet tar din Personlige Servicetekniker imot deg, og dere går gjennom hva som skal gjøres. Eventuell leiebil utleveres til deg. 
  • Skulle det vise seg at det kreves tilleggsarbeid eller utskiftninger som fører til økt kostnad vil din Personlige Servicetekniker kontakte deg i forkant for å høre hva du ønsker å gjøre. 
  • Når du henter bilen går dere gjennom arbeidet som er blitt gjort. Det er også din Personlige Servicetekniker som tar imot betalingen. 
  • Din Personlige Servicetekniker blir kjent med deg og din bil, og føler et ansvar ovenfor dere. Han/hun er alltid tilgjengelig om du har spørsmål.