Volvo Polestar

Polestar effektoptimering

Polestar effektoptimalisering øker ytelsen i din Volvo og gir deg en helt ny og forbedret kjøreopplevelse. 

Teknikken er utviklet av Polestar i samarbeid med motoringeniører hos Volvo. Oppgraderer du din Volvo med Polestar effektoptimering får du tyve års utvikling og erfaring fra racing under panseret! Ved normal kjøring påvirkes ikke bilens forbruk av oppgraderingen, og utslippsnivåene vil heller ikke påvirkes.

Kan bilen optimeres?

Polestar effektoptimering kan utføres på de fleste Volvo-modeller. På Polestar sine nettsider kan du enkelt sjekke om din bil kan optimeres eller ikke. Optimeringen kan enten gjøres i forkant av leveransen av din nye bil, eller i et av våre verksteder dersom modellen er under 10 år gammel. 

Volvo Polestar

Tilbud hos Bilia

Hos Bilia kan vi nå tilby en optimeringspakke fra 7.115,- avhengig av modell. Pakken består av fem optimeringer, alle utviklet for å gi deg en bedre, mer balansert og sterkere kjøreopplevelse. Her forbedres blant annet gassrespons, motorytelse og girskift.

Optimeringen tar ca. en time å gjennomføre. Benytt gjerne anledningen til å få utført optimeringen i forbindelse med at bilen er inne på service.  

Kontakt ditt nærmeste verksted for mer informasjon og for å bestille time for optimering.

Ditt ansvar som kunde

Ombygging av et kjøretøy innebærer at bilens tekniske spesifikasjoner, utseende osv. endres i forhold til hvordan bilen var da den først ble registrert for bruk i Norge. Dette medfører at kjøretøyet må godkjennes på nytt av Statens vegvesen. Du er selv ansvarlig for å få vognkortet oppdatert hos en av Statens vegvesens trafikkstasjoner.

Før du gjør endringene må du sende en melding om ombygging av bil via Skatteetaten sine sider for å motta et vedtak. Dette vedtaket må så fremlegges for Statens Vegvesen i etterkant av ombyggingen, i tillegg til bekreftelse fra verkstedet som har optimert bilen. Det er viktig at du setter deg inn i Skatteetatens regelverk for oppbygging av bil i forkant.

Volvo Polestar

Behold Volvo-garantien

Volvo står for høy kvalitet, avansert teknologi og forseggjorte komponenter med fokus på sikkerhet og pålitelighet. Det er noen av fordelene med å kjøre Volvo. Derfor er det kun autoriserte Volvo-verksteder som får utføre optimaliseringen, og du beholder selvfølgelig Volvos Originalgarantier.

Bedre annenhåndsverdi

Når din Volvo er optimalisert med forbedret motorytelse, kan du også forvente en bedre annenhåndsverdi den dagen du skal selge bilen din. Pass på å registrere bilen slik at du får et offisielt Polestar-sertifikat. Det er et verdifullt dokument som bekrefter at bilen er Polestar-optimalisert.

Volvo Polestar

Vil du vite mer?

Gå til Polestar sine sider