Volvo service

Volvo Original

Når du tar service hos Bilia er du garantert at vi kun bruker Volvo Original-reservedeler. Det er viktig, og når det gjelder bremseskiver og klosser er det viktigere enn noensinne. En moderne Volvo er utstyrt med City Safety – systemet for automatisk nedbremsing i lav hastighet.

Jo flere avanserte teknologier som samarbeider med bilens bremsesystem, jo viktigere er det å bruke Volvo Original bremsekomponenter. Med feil bremsedeler kan du ikke lenger stole på at systemet virker som det skal.

I tillegg sikrer også Volvo Original-deler at bilen er så komfortabel som den skal være. Uoriginale deler kan være laget med dårligere krav til toleranser, slik at det kan oppstå ulyder, slark eller vibrasjoner under bremsing. Husk at bremseskivene roterer like fort som hjulet, og er konstruert ut fra strenge krav på områder som kast, tykkelsesvariasjon og ubalanse.

Volvo Original bremsedeler er utviklet, testet og spesialtilpasset din Volvo, og du kan være helt sikker på at bilens opprinnelige sikkerhet og kvalitet blir ivaretatt.

Ikke sett bremseevnen på spill ved å bruke uoriginale bremsedeler – hos Bilia får du Volvo Original.