Kampanjer

KOMPAKT BIL, STOR KJØREGLEDE

BMW 2-serie Active Tourer er forvandlingens mester med sine komfortable og allsidige løsninger. De fleksible løsningene i BMW 2-serie Active Tourer gjør at du senker skuldrene og gleder deg til kjøreturen.

BMW 2-serie Active Tourer er kompakt på utsiden og romslig på innsiden. Uansett hvor mye du tar med deg inn i den romslige kupeen til din BMW 2-serie Active Tourer, vil den alltid gi et lett og åpent inntrykk. Kvalitetsmaterialer og konturlister i diskrete farger kombinert med store vindusflater skaper en lys og lett stemning. Instrumentpanelet som gir inntrykk av å sveve, understreker denne stemningen og setter et moderne preg på kupeen.

Med den smarte funksjonen Comfort Access i kombinasjon med automatisk baklukebetjening kan du åpne bakluken uten å bruke hendene. Bakseteryggen kan deles og legges ned i forholdet 40:20:40, og gjør bilen enda mer praktisk. De tre delene av baksetebenken kan forskyves enkeltvis eller kombinert. Uansett blir det en jevn overgang til bagasjeromsgulvet. Det gjør bagasjerommet mer allsidig i bruk og lar deg frakte større eller lengre gjenstander, som ski, selv med fire personer i bilen.

Plug-in Hybrid

BMW 225xe Active Tourer Plug-in Hybrid har en 3-sylindret BMW TwinPower Turbo bensinmotor kombinert med en elmotor som samlet har en effekt på 224 hk. Elektrisk firehjulstrekk og automatgir er standard slik at du er sikret optimalt veigrep og fremragende retningsstabilitet.

Avhengig av valgt kjøremodus og batteriets ladenivå kan elmotoren drive bilen alene eller den kan hjelpe forbrenningsmotoren. BMW 225xe har en elektrisk rekkevidde på 42 - 49 km (WLTP). Samtidig har den stor innvendig plass og et praktisk bagasjerom på 400 liter.

Utstyrsversjoner

  • Advantage
  • Luxury Line
  • Sport Line
  • M Sport

Den nye BMW 2-serie Active Tourer er det perfekte reisefølget og leveres med mye flott standardutstyr. For å gi bilen flere funksjoner, kan du legge til den utstyrsversjonen du liker best. Utstyret på modellen Advantage inngår også i modellene Luxury Line, Sport Line og M Sport.

I tillegg til utstyrsversjonene, kan du velge fra et rikholdig utvalg av ekstrautstyr.

Mer om BMW 2-serie Active Tourer

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).
Se BMWs produktkatalog (PDF).
For mer detaljer om forbruk og utslipp, se BMWs nettside.

Velkommen til prøvekjøring av BMW 2-serie Active Tourer hos din nærmeste Bilia-forhandler.

  • BMW 225xe
  • BMW 225i
  • BMW 225xe
  • BMW 2-serie Active Tourer. Foto.
  • BMW 2-serie Active Tourer. Foto.
  • BMW 2-serie Active Tourer. Foto.

Illustrasjonsfoto. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr som avviker fra evt. kampanjer. Forbehold om skrivefeil.