REDEFINERT ERKE-BMW

BMW 3-serie er for mange den essensielle, definitive BMW. Ikke overraskende er det den mestselgende BMW-modellen noensinne, med over 15,5 millioner solgte eksemplarer over mer enn 40 år. Nå er syvende generasjon her.

Helt nye BMW 3-serie Sedan hadde sin verdenspremiere på den internasjonale bilutstillingen i Paris nylig. Men før det har den allerede vært på tur i Norge, som dere ser av bildene. Tidligere i høst reiste BMW i all hemmelighet til Møre og Romsdal og tok bilder av bilen på velkjente norske veier. I mars i neste år blir den lansert for fullt, og mulig å kjøre også for dere.

Eksteriøret følger BMWs velkjente og dynamiske designspråk. Den er aggressiv i fronten, og den velkjente nyregrillen er noe bredere enn tidligere. LED-frontlys er standard, men bilen kan også leveres med laserfjernlys som har en rekkevidde på ca 530 meter.

På siden har bilen markante linjer som trekkes bakover til de smale baklyktene med L-design i lykten. Bagasjerommet rommer romslige 480 liter.

Helt nye BMW 3-serie Sedan kommer først med en bensinmotor på 190hk og en bensinmotor på 258hk. Ladbar hybrid kommer sommeren 2019 sammen med en sportslig M Performance-modell.

Den ladbare hybriden BMW 330e vil få en elektrisk rekkevidde opp mot 60km målt etter NEDCcorr (basert på WLTP-standarden). Det betyr en økning på rundt 30 prosent fra tidligere modell. Med det absolutt nyeste innen BMWs eDrive-teknologi og et nytt XtraBoost-kjøremodus blir den også veldig sportslig.

M Performance-modellen M340i xDrive vil få en nyutviklet rekkesekser på 374hk og et dreiemoment på 500nm. Det betyr en 0-100 tid på ca 4,4 sekunder!

Inne i bilen får du et førerorientert miljø veldig likt nye BMW X5 og den nye 8-serien. Den er romsligere enn sin forgjenger, og takket være en smalere A-stolpe blir sikten bedre. Bilen blir utstyrt med det siste av BMWs fører- og sikkerhetssystemer.

De første modellene av helt nye BMW 3-serie Sedan kommer i mars 2019, og Touring-modellen vil følge høsten samme år.

Mer om nye BMW 3-serie Sedan

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).

Les mer om bilen på BMWs nettside.

Prisene gjelder dagens avgiftssystem, og bilen kan bestilles allerede fra i dag. 

Kontakt din nærmeste Bilia-forhandler.