Kampanjer

REDEFINERT ERKE-BMW

BMW 3-serie er for mange den essensielle, definitive BMW. Ikke overraskende er det den mestselgende BMW-modellen noensinne, med over 15,5 millioner solgte eksemplarer over mer enn 40 år. Nå er syvende generasjon her.

Eksteriøret følger BMWs velkjente og dynamiske designspråk. Den er aggressiv i fronten, og den velkjente nyregrillen er noe bredere enn tidligere. LED-frontlys er standard, men bilen kan også leveres med laserfjernlys som har en rekkevidde på ca 530 meter.

På siden har bilen markante linjer som trekkes bakover til de smale baklyktene med L-design i lykten. Bagasjerommet rommer romslige 480 liter.

Inne i bilen får du et førerorientert miljø veldig likt nye BMW X5 og den nye 8-serien. Den er romsligere enn sin forgjenger, og takket være en smalere A-stolpe blir sikten bedre. Bilen blir utstyrt med det siste av BMWs fører- og sikkerhetssystemer.

Motorversjoner

Helt nye BMW 3-serie Sedan ble først lansert med diesel- og bensinmotor. Bakhjulsdrevet ladbar hybrid kom sommeren 2019 sammen med en sportslig M Performance-modell. M Performance-modellen M340i xDrive vil få en nyutviklet rekkesekser på 374 hk og et dreiemoment på 500 Nm. Det betyr en 0-100 tid på ca 4,4 sekunder! 

Plug-in hybrid 

Helt nye BMW 330e kombinerer den sportslige kjøredynamikken til 3-serien med det aller siste innen BMW eDrive teknologi. Fjerde generasjon batteriteknologi, fire sylindret TwinPower Turbo bensinmotor og en kraftig elmotor jobber sammen for optimal kjøreglede. 

Styringssystemene er videreutviklet i helt nye BMW 330e. Det er enkelt å velge kjøremodus tilpasset situasjonen, slik at du alltid får optimalt samspill mellom og maksimal utnyttelse av bensin- og elmotoren. Nytt er dessuten XtraBoost effektforsterkning som - slik navnet tilsier - gir en økt effekt når den aktiveres og gir deg en ekstra sportslig kjøreopplevelse. Med iDrive 7 og multifunksjon instrumentdisplay er det lett å få oversikt over batterikapasitet, rekkevidde og tid.

Systemet gir en effekt på maksimalt 292 Hk, batterikapasitet på brutto 12 kWh og elektrisk rekkevidde på opptil 56 km (WLTP).

Mer om nye BMW 3-serie Sedan

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).

Les mer om bilens utstyrsversjoner, forbruk og utslipp på BMWs nettside.

Velkommen til prøvekjøring av BMW 3-serie hos din nærmeste Bilia-forhandler.

  • BMW 3-serie sedan
  • BMW 3-serie sedan
  • BMW 3-serie sedan
  • BMW 3-serie sedan

Illustrasjonsfoto. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr som avviker fra evt. kampanjer. Forbehold om skrivefeil. Bensinforbruk fra 0,17 l/mil (NEDCcorr), CO2 utslipp fra 39 g/km (NEDCcorr). Rekkevidde vil variere med kjøremønster, temperatur og ladetilstand.