REN KJØREGLEDE!

Den nye BMW 4-serie Coupé utstråler atletisk design, elegante løsninger og sportslige egenskaper. Dette er fjerde generasjon mellomklasse kupé fra BMW, men denne gangen er navnet endret fra 3-serie til 4-serie.

Nye 4-serie Coupé er bredere og har lengre akselavstand enn modellen den erstatter. Dessuten sitter du vesentlig nærmere bakken. Fronten preges av den velkjente nyregrillen, doble runde lykter og store luftinntak. Nytt er sprinkler i forskjermene som slipper ut varm luft bak forhjulene. Sporvidde og skjermer er bredere enn på sedan og stasjonsvogn.

BMW har vektlagt de dynamiske egenskapene. Styringen er skarpere og mer presis, chassiset er avansert og påkostet, og vektbalansen er 50/50 mellom de to akslene.

Kupeen i nye 4-serie er førerorientert og alle betjeningsorganer sitter logisk plassert rundt føreren. De to baksetene er separate og gir god sidestøtte.

Utstyrsversjoner

  • Sport Line
  • Modern Line
  • Luxury Line
  • M Sport

Velg mellom tre utstyrslinjer som alternativ til standardløsningen. Utstyret gir bilen et individuelt preg i eksteriør og interiør; Sport Line, Modern Line eller Luxury Line. M Sport-pakke finnes også for de som ønsker et mer sportslig preg.

I tillegg til utstyrsversjonene, kan du velge fra et rikholdig utvalg av ekstrautstyr.

Motor

4-serie Coupé leveres med tre alternative motorer; to for bensin og en for diesel:

  • 435i, 6-sylindret rekkemotor
  • 428i, 4-sylindret motor
  • 420d, 4-sylindret motor

Alle er utstyrt med BMWs avanserte TwinPower Turbo-teknologi og effekten strekker seg fra 184 til 306 hk. Selv om effekten er høy, er drivstofforbruket moderat.

6-trinns manuell girkasse er standard, bilen kan også leveres med 8-trinns Sport automatgirkasse som kan overstyres manuelt via hendler på rattet. Bensinmotoren kan leveres med xDrive intelligent firehjulsdrift.

Bl.a. Air Curtains, Air Breathers og Auto Start/Stop bidrar til lavt forbruk. Med innstillingen Eco Pro er det mulig å spare inntil 20 % drivstoff.

Avanserte støttespillere

4-serie Coupé er godt utstyrt med hensyn til komfort og sikkerhet.  Du kan velge og vrake i moderne hjelpemidler som avansert navigasjon, fullfarge head-up display, Driving Assistant Plus og avansert lysteknologi.

Mer om BMW 4-serie Coupé

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).

Se BMWs produktkatalog (PDF).

For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp, se BMWs nettside.

Velkommen til prøvekjøring av BMW 4-serie Coupé hos din nærmeste Bilia-forhandler.

  • BMW 4-serie Coupe. Foto.
  • BMW 4-serie Coupe. Foto.
  • BMW 4-serie Coupe. Foto.

Illustrasjonsfoto. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr som avviker fra evt. kampanjer. Forbehold om skrivefeil.