Kampanjer

KJØREGLEDE MED TOPPMODERNE TEKNOLOGI

Nye BMW 5-serie Sedan setter en ny standard - den moderne business-sedanen. Det dynamiske og elegante utseendet tilfredstiller alle krav til en bil i denne klassen. Modellen er et resultat av finslipte detaljer, og utstråler kraft, selv når den står i ro. 

BMW 5-serie Sedans utseende er like imponerende som bilens ytelse. Med kraftige BMW TwinPower turbomotorer, smarte konstruksjoner med lav vekt, integrert Active Steering for førsteklasses manøvrering og smidighet er resultatet en dynamisk og unik sportslig kjøreopplevelse.

Det som virkelig gjør BMW 5-serie Sedan til noe utenom det vanlige er den fremtidsrettede teknologien. Driving Assistant Plus er en kvalifisert assistent som du kan overlate viktige, men monotone oppgaver til. Den gjør automatisert kjøring mulig i situasjoner som kø, tett trafikk og langkjøring. Selv ved feltskifte er du i trygge hender.

Utstyrsversjoner

  • Sport Line
  • Luxury Line
  • M Sport

I tillegg til utstyrsversjonene, kan du velge fra et rikholdig utvalg av ekstrautstyr.

Plug-in Hybrid

Plug-in hybriden, BMW 530e, har en en elektrisk rekkevidde på ca. 45 km, og har ulike driftsmodi slik at du kan kontrollere forbruket avhengig av hvordan du bruker bilen. 

Den nye BMW 530e Plug-in hybriden får større batteri, mer standardutstyr og kan nå også leveres med xDrive firehjulsdrift. Med 252 hk og 1 – 100 på 6,2 sek., mer enn 30 % økt elektrisk rekkevidde, kan 530e nå kjøre opp til 64 km på den elektriske motoren alene. For den nye versjon med firehjulsdrift, BMW 530e xDrive, er den elektriske rekkevidden opp til 57 km. Elektrisk rekkevidde er oppgitt etter gjeldende NEDCcorr/NEDC2.0-norm etter WLTP-typegodkjenning.

BMW M

BMW 5-serie sedan kommer også som M modell. Les mer her. 

Mer om BMW 5-serie Sedan

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).
Se BMWs produktkatalog (PDF).
For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp, se BMWs nettside.

Velkommen til prøvekjøring av BMW 5-serie Sedan hos din nærmeste Bilia-forhandler.

  • BMW 5-serie sedan plug-in hybrid. Foto.
  • BMW 5-serie sedan. Foto.
  • BMW 5-serie sedan. Foto.
  • BMW 5-serie Sedan. Foto.
  • BMW 5-serie Sedan. Foto.
  • BMW 5-serie Sedan. Foto.

Illustrasjonsfoto. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr som avviker fra evt. kampanjer. Forbehold om skrivefeil.