Kampanjer

ALLSIDIG OG SPORTSLIG

Nye BMW 5-serie Touring er full av moderne teknikk og praktiske funksjoner som gir dynamiske kjøreegenskaper og høy komfort. Overlat viktige, men monotone oppgaver til BMW Copilot. Den gjør automatisert kjøring mulig i situasjoner som kø, tett trafikk og langkjøring. Selv ved feltskifte er du i trygge hender. Med Remote Control Parking kan du gå ut av bilen for å styre bilen inn eller ut av en trang parkeringsplass med en fjernkontroll. Det er nesten som å parkere med en tryllestav.

Modellen er utstyrt med et svært fleksibelt bagasjerom. Bakseteryggen kan deles og legges ned i forholdet 40:20:40. Gjennomlastingssystemet gjør at det er god plass til lange gjenstander som ski og snowboard selv om det sitter to personer i baksetet. Når hele baksetet legges ned, øker bagasjeromsvolumet fra 570 til 1.700 liter. Disse praktiske funksjonene gjør det enkelt å utnytte plassen, uansett om du skal på tur med familien eller på jobbreise.

Nye BMW 5-serie Touring holder toppnivå både når det gjelder ytelse og teknikk. Takket være lette materiale er nye BMW 5-serie Touring 100 kilo lettere enn forgjengeren. Den smarte konstruksjonen med lav vekt sørger for lavere tyngdepunkt og en balansert vektfordeling mellom for- og bakakselen. Resultatet er ekstra dynamiske kjøreegenskaper.

Utstyrsversjoner

  • Sport Line
  • Luxury Line
  • M Sport

I tillegg til utstyrsversjonene, kan du velge fra et rikholdig utvalg av ekstrautstyr.

BMW M

BMW 5-serie Touring kommer også som M modell. Les mer her. 

Mer om BMW 5-serie Touring

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).
Se BMWs produktkatalog (PDF).
For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp, se BMWs nettside. 

Velkommen til prøvekjøring av BMW 5-serie Sedan hos din nærmeste Bilia-forhandler.

  • BMW 5-serie Touring. Foto.
  • BMW 5-serie Touring. Foto.
  • BMW 5-serie Touring. Foto.

Illustrasjonsfoto. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr som avviker fra evt. kampanjer. Forbehold om skrivefeil.