BMW iX1 prøvekjørt

BMW iX1 prøvekjørt: - Kjører som en mindre X5

Firehjulstrekk, SUV og elbil. En kombinasjon som slår ekstra godt an i Norge. BMW iX1 har alt som skal til for å levere godfølelsen fra en moderne elektrisk BMW.

Høydepunkter

 • Kvalitet og materialvalg

  BMW har løftet den nyeste generasjonen av BMW X1 flere hakk.
 • Romslig og praktisk

  BMW iX1 har 490 liter bagasjerom og god plass i baksetet.
 • xDrive og kjøreglede

  BMW iX1 har gode prestasjoner og byr på ypperlig fremkommelighet.

Gode tilbakemeldinger

- Vi merker godt at interessen for BMW iX1 er veldig stor. Til nå har vi kun hatt én demobil klar for prøvekjøring på Bilia Skøyen og den har vært på veien konstant. Vi får veldig gode tilbakemeldinger fra de som tar en tur bak rattet. God å kjøre, mer enn nok krefter, kompakt, men samtidig romslig og praktisk går igjen når vi spør hvordan bilen oppleves, sier David Sjursen som er BMW Product Genius hos Bilia Skøyen.

I sin rolle er han en av de med mest inngående kunnskaper om BMW og bilmodellene. Lurer du på noe om funksjoner, utstyr eller kjøreegenskaper er en Product Genius eksperten du skal snakke med. Og David har latt seg imponere over nye BMW iX1.
Vil du prøve BMW iX1?
Bestill prøvekjøring

Løftet seg flere hakk


- Mange kjenner BMW X1 godt fra før, men BMW har løftet den nyeste generasjonen flere hakk. Jeg vil si at BMW har gjort en fantastisk jobb med iX1. Kvalitetsfølelsene og materialene, kjøreegenskaper og praktiske løsninger. Bilen er presisjonskuttet og utrolig godt skrudd sammen. Her er det ingenting som ødelegger det gode inntrykket. Dette er en moderne BMW på sitt beste, forteller David
BMW iX1 prøvekjørtBMW iX1 prøvekjørt
Det er ikke så lenge siden 313 hestekrefter og 0-100 km/t på 5,7 sekunder var prestasjoner man kun fant i sportsbiler. I likhet med de andre elektriske bilene til BMW har du mer enn nok krefter til at du kan nyte de gode kjøreopplevelsene bilmerket er kjent for.

- På veien kjører den som en mindre BMW X5. Du sitter høyt, trygt og godt. Bilen har klare linjer som gjør den enkel å plassere i veibanen. Kombinasjonen av ypperlig støydemping og to elmotorer, som driver henholdsvis for- og bakhjulene, gjør den svært stillegående og komfortabel. BMW iX1 leverer den tradisjonelle BMW-følelsen og kjøregleden er bare et bittelite gasspådrag unna, forteller David
Vil du prøve BMW iX1?
Bestill prøvekjøring

Stort bagasjerom og praktiske løsninger


På tross av at BMW iX1 er BMWs minste SUV er det ikke en liten bil. 4,5 m lengde er det samme som BMW X3 hadde da den debuterte i 2013, og plassutnyttelsen er god. Rette sidevegger gjør det lett å utnytte hele plassen i bagasjerommet på 490 liter – som kun er 20 liter mindre enn storebror BMW iX3.  

 

BMW iX1 interiørBMW iX1 interiør
Bakseteryggen har en 40/20/40-konfigurasjon, så her kan du frakte fire mennesker og ski eller andre lange gjenstander uten problemer. BMW iX1 er godkjent for 75 kg taklast, så det er uansett ikke noe problem med skiboks om du trenger litt ekstra plass. Og trenger du henger er 1 200 kg hengervekt nok til å dekke de aller fleste behov.

- Jeg tror mange vil bli positivt overrasket over hvor romslig kupéen er. Jeg er 180 cm høy og finner meg godt til rette i baksetet når jeg sitter bak førersetet innstilt til meg. Selvfølgelig er det ikke like god plass som i en BMW iX, men for de fleste vil det være mer enn nok plass, sier David
Vil du prøve BMW iX1?
Bestill prøvekjøring
Lading og rekkeviddeLading og rekkevidde

Lading og rekkevide


Rekkevidden er på opptil 440 km, så de fleste turer tas uten ladestopp. Og skulle du ha behov for hurtiglading har du automatisk forvarming av batteriet når du legger inn et fremtidig ladepunkt i navigasjonen. Du kan også aktivere forvarming manuelt. Det hjelper på for å få opp ladehastigheten, og du kan lade fra 10-80 % på 29 minutter og få 120 km rekkevidde i løpet av 10 minutter på en High Power-ladestasjon. Så det er ingen grunn til å ha rekkeviddeangst.
xDrive er standardxDrive er standard

xDrive er standard

BMW iX1 kommer kun med firehjulstrekk. Det gjør den til en mester på norske vinterveier. Som seg hør og bør i en ekte BMW sørger xDrive for at du kan få opplevelsen av bakhjulstrekk med festet til firehjulstrekk. Du har innstillingsmuligheter som gir deg valg for hvordan kjøreopplevelsen skal være. Og iX1 leverer den gode kjøreopplevelsen BMW er kjent for.
Vil du prøve BMW iX1?
Bestill prøvekjøring

Fullspekket med teknologi

I BMW iX1 kjenner du igjen teknologien og løsningene du finner i de mest eksklusive BMW-modellene. Som første BMW uten iDrive kontrollhjul, er det touchsystem og stemmestyring som brukes til å kontrollere infotainmentsystemet, og du har muligheten til å tilpasse førermiljøet akkurat slik det passer deg. De som velger Head Up Display trenger så å si aldri ta øynene fra veien. Da får du krystallklar visning av all nødvendig kjøreinformasjon direkte på frontruta.
Fullspekket med teknologiFullspekket med teknologi
- Det er klart du merker litt forskjell fra det laveste til det høyeste utstyrsnivået. Harman Kardon lager et fantastisk lydanlegg som er inkludert i utstyrsvarianten Charged Plus. Med så god støydemping ligger alt til rette for å nyte favorittmusikken. Head up-display som er inkludert i samme variant mener jeg man bør vurdere å unne seg, forteller David.   
 
- Det tykke M-sport skinnrattet er helt fantastisk, og følger med som standard i M-sportpakken. Men uansett hvilken variant du velger vil du garantert finne deg til rette. Den gjennomførte BMW-kvaliteten er der uansett. Jeg anbefaler virkelig alle å ta turen til sin nærmeste Bilia-forhandler og prøve bilen selv. BMW iX1 bør oppleves, avslutter David.

BMW hos Bilia

 • BMW iX1BMW iX1

  Alt om BMW iX1

  Vil du vite mer om BMW iX1? Her kan du lese mer om bilmodellen.
 • Kampanjer fra BMW

  Se våre aktuelle kampanjer og finn bilen og tilbudet som passer best for deg.
 • BMWs elbilerBMWs elbiler

  BMWs elbiler

  BMW har et stort utvalg av attraktive elbiler.