Vedlikehold på bilia.no

Det kan oppstå midlertidige forstyrrelser. I mellomtiden henviser vi til 915 08 555, eller kundesenter@bilia.no

Vi beklager ulempene og takker for tålmodigheten.

Bilde av BMW X1
Bilde av BMW X1

Fleksibel og dynamisk SAV 

Allsidige BMW X1 er en sprek og dynamisk Sports Activity Vehicle med et sportslig og kraftfullt design. Allerede ved første blikk ser du tydelig at dette er en X-modell. Eksteriøret kjennetegnes av korte overheng og forlenget akselavstand, som er typisk for SAV-er. BMW X1 fås også som ladbar hybrid. 

Last ned prisliste

En nærmere titt 

Utforsk noen av BMW X1s beste egenskaper. 

Utstyrsversjoner

xLine 
xLine gir BMW X1 et robust og sportslig uttrykk, der stilige designdetaljer i børstet aluminium gir bilen det karakteristiske X-utseendet – lett gjenkjennelig på grillen, sideskjørtene og understellbeskyttelsen. Samtidig bidrar ergonomiske sportsseter og lekre interiørlister til å gjøre kjøreturen ekstra fornøyelig. 
 
Sport  
BMW X1 Sport byr på flotte detaljer i svart høyglans som gir bilen et sportslig og dynamisk utseende både innvendig og utvendig. Samtidig sørger sportssetene for maksimal komfort og god støtte for både fører og passasjerer under kjøreturen.  
 
M Sport 
Med M Sport får BMW X1 et enda mer sportslig preg. I tillegg til en rekke flotte detaljer innvendig og utvendig gjør M Sport kjøreturen ekstra fornøyelig, med M Sport-understell og M aerodynamikkpakken som merkbart forbedrer bilens egenskaper og gir deg en mer dynamisk kjøreopplevelse. 

Utrustning och funktioner

Biluppgifterna kan avvika på faktisk modell.

Hvorfor du velger BMW som firmabil

Med BMW som firmabil får du en bil med overlegen kjøreglede og nyskapende teknologi som hjelper deg med å balansere hverdag og jobb. Uansett hvilke behov du har, kan du være sikker på at BMW har en firmabil for deg – med spesielt fordelaktige vilkår når du inngår en rammeavtale.   
 
Våre ladbare hybrider er perfekte når du vil kjøre kortere avstander på strøm alene, for eksempel til og fra jobb. Drivstofforbruket reduseres drastisk også over lengre avstander, og dermed også CO2-utslippet. 


Les mer om BMW som firmabil

Brukte BMW X1 for omgående levering

Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.