Bilde av BMW X2 xDrive25e i en hall

En ener på fire hjul

Allerede ved første øyekast er det tydelig at BMW X2 har sportslige ambisjoner. Det kraftfulle utseendet kombinert med dynamiske og smidige kjøreegenskaper gjør X2 til en ener i sin klasse. Det sportslige, elegante designet fra eksteriøret videreføres innvendig med et førsteklasses interiør og en rekke innovative teknologiske løsninger. BMW X2 er også tilgjengelig som ladbar hybrid. 

Last ned prisliste

En nærmere titt 

Utforsk noen av BMW X2s beste egenskaper. 

Utstyrsversjoner

BMW X2 har et svært sportslig uttrykk, der kraftige proporsjoner og et unikt design med blant annet flotte svarte dekordetaljer utvendig viser at dette er en bil med selvtillit.  
 
M Sport 
Med M Sport får BMW X2 et enda mer sportslig preg takket være de mange spesielle M-detaljene. Utvendig kommer dette til uttrykk blant annet gjennom det fremtredende frontskjørtet og det stilige sideskjørtet. Innvendig skaper eksklusive detaljer av høy kvalitet et høyteknologisk preg. 
 
M Sport X 
Model M Sport X fremhever BMW X2s sportslige X-karakter ytterligere. Utseendemessig henter bilen inspirasjon fra rallysporten, der utvendige designdetaljer i Frozen Grey utgjør en klar kontrast til karosseriets farge.  

Utstyr og funksjoner

Bilopplysningene kan avvike fra faktisk modell

 • Drivstofforbruk

  5.4 l/100km WLTP ICE

 • CO2, kombinert (WLTP)

  142.0 ICE

 • Modell

  X2

 • Årsmodell

  2022

 • Drivhjul

  4x4

 • Drivstoff

  Diesel

 • Maksimal effekt

  190 hk

 • Maksimal effekt

  140 kW

Garanti, service og veihjelp

Brukte BMW X2 for omgående levering

Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.