Kampanjer

SKAPT FOR SAMTIDEN, INSPIRERT AV FREMTIDEN

Den nye BMW i3 er spekket med fremtidsrettet teknologi for å gjøre din hverdag enklere. Med nettilgang er du alltid oppdatert og får hjelp til å organisere hverdagen, samtidig som bilen kjører deg dit du skal. 

BMW i3 følger ingen trender, den er et uttrykk for en bevisst livsstil og viser at du foretrekker elektrisk kjøreglede. Den har en markant utvendig utforming og en komfortorientert kupé. Designet er preget av bærekraftige materialer og praktiske detaljer. 

120Ah - 30% lengre rekkevidde

Høsten 2018 kom nye BMW i3 med 120Ah batteri. Den har 30% lengre rekkevidde enn forgjengeren! Det betyr en rekkevidde på 285-310 km etter den nye WLTP-standarden, eller 380-395 km målt etter den gamle NEDC-standarden. 

Rekkevidden kan variere med kjøremønster, temperatur, ladetilstand og andre påvirkninger. 

Unik kjøredynamikk

Life-modulen er den moderne kupeen i karbonfiberforsterket plast. Materialet laget av karbonfiber er ekstra lett, men samtidig sterkere, og tåler høyere belastning enn stål. Den lave vekten og bilens lave tyngdepunkt bidrar til smidige kjøreegenskaper og lengre rekkevidde. Elmotoren BMW eDrive akselererer bilen fra 0 til 100 km/t på 7,3 sekunder. BMW i3s akselererer på 6,9 sekunder og er enda raskere. Elmotoren i BMW i3 har en effekt på 170 hk og et dreiemoment på 250 Nm. 

BMW i3s - ekstra sportslig

Å kjøre BMW i3s vekker større kjøreglede. Den akselererer fra 0 til 60 km/t på imponerende 3,4 sekunder og har en typisk one-pedal-følelse. Den kraftige motoren gir en topphastighet på 160 km/t.

Med sorte hjulbuer og eksklusive 20" lettmetallfelger i nytt design får den et mer sportslig design. Frontskjørtet og den høyglansede støtfangerkledningen gjør bilen bredere, mens hekkens skarpe kanter og 40 mm. større sporvidde gjør den mer markant.  

Prisbelønt publikumsfavoritt

Med i-serien har BMW satt helt nye bransjestandarder for bærekraft og miljø fra produksjonsprosess via utslippsfri bruk til resirkulering mot slutten av livssyklusen. Både BMW i3 og BMW i8 har mottatt en rekke innovasjons- og miljøpriser, blant annet for lettvektskonstruksjon, bærekraftighet, kjøreegenskaper og design.

BMW i3 har også etablert seg som en publikumsfavoritt over hele verden. I Norge er det den mest solgte BMW-modellen og på verdensbasis blir mer enn 80 % av de som kjøper BMW i3 BMW-kunder for første gang.

Mer om BMW i3

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).
Se BMWs produktkatalog (PDF).
For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp, se BMWs nettside

Velkommen til prøvekjøring av BMW i3 hos din nærmeste Bilia-forhandler.

  • BMW i3 og iWallbox. Foto.
  • BMW i3. Foto.
  • BMW i3. Foto.

Illustrasjonsfoto. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr som avviker fra evt. kampanjer. Forbehold om skrivefeil.