BMW X4 M

Møt helt nye BMW X4 M.

BMW M sekssylinder motor

Den helt nye BMW X4 M har en nyutviklet sekssylindret rekkemotor med BMW M TwinPower Turbo-teknologi og doble turboladere.

STERK OG SELVSIKKER

Helt nye BMW X4 M kombinerer dynamikken til en BMW X4 med den eksklusive toppytelsen til en M-modell. Kjøreglede med økt puls! Dagens BMW X4 kom sommeren 2018 med BMW X4 M40i og M40d som toppmodeller, men den helt nye BMW X4 M vil ta plassen som overhodet i X4-familien. Les mer om BMW X4 her.

Mye motor

Den helt nye BMW X4 M har en nyutviklet sekssylindret rekkemotor med BMW M TwinPower Turbo-teknologi og doble turboladere. Dette er den kraftigste rekkesekseren noensinne i en M-modell: standardeffekten er 480 hk med et dreiemoment på 600 Nm. 0-100 k/t går unna på 4,2 sekunder.

M står for motorsport, og selvsagt har motoren det som trengs for å takle påkjenningene ved aktiv banekjøring, som kjøle- og oljesystem og en turtallsvillig karakter. 

Ønskes enda mer muskler, kan man velge Competition Pack, som øker motoreffekten til 510 hk med sprinttid fra 0-100 km/t på 4,1 sekunder. Competition Pack kommer også med et spesifikt oppsett for det adaptive M-understellet, 21" BMW M-felger og M Sport-eksossystem, i tillegg til en rekke karakteriske og eksklusive design detaljer som for eksempel sort M-logo og egne Competition terskelister. 

M for moro

Toppfarten er begrenset til 250 km/t på både BMW X4 M og M Competition, men denne kan økes til 280 og 285 henholdsvis med M Driver Package. En 8-trinns M Steptronic automatgirkasse og et skreddersydd firehjulsdriftsystem sørger for at du har det morsomt mens bilen takler veiens utfordringer. M xDrive har to modi, slik at du er sikret optimalt grep, stabilitet og smidighet.

Markant design

Som alle BMW M-modeller har også helt nye BMW X4 M visse karakteriske kjennetegn, som signaliserer motorsportarven: store luftinntak i frontspoileren, spesifikke sidespeil, bakspoiler, samt 20" BMW M-felger er noe av det som markerer forskjellen fra sin mer moderate BMW X4 slektning. Den dynamisk skrånende coupéprofil med M designelementer utstråler topp ytelse. 

Også interiøret er M-spesifikk. De røde M-knappene lar føreren selv velge sitt fortrukne oppsett: motor, gass- og styrerespons, M xDrive modi osv. Særegen girspak, sportsseter og interiørlister i karbonstruktur er andre elementer som fremhever sportsligheten.

Motorversjoner

BMW X4 M finnes i ulike motorversjoner.

M40i

 • Maks effekt 300 hk
 • CO2-utslipp 205-221 g/km
 • Forbruk 0,90-0,97 l/mil

M40d

 • Maks effekt 340 hk
 • CO2-utslipp 171-189 g/km
 • Forbruk 0,65-0,72 l/mil

Standardutstyr

Låsbare hjulbolter, velourmatter, deaktiverbar passasjerairbag, ConnectedDrive Services, dekktrykkindikator, setevarme, DAB radio, BMW Live Cockpit, takrails, parkeringssensorer fram og bak, eCall, sportsratt I skinn, alarmsystem,
Active Guard, TeleService, automatisk baklukebetjening LED frontlykter,, automatisk avblendbart sladrespeil, 3-soners klimaautomatikk og Cruise Control.

Ekstrautstyr

BMW tilbyr en rekke muligheter til å sette et personlig preg på din bil. Velg fra et rikholdig utvalg av ekstrautstyr. Se produktkatalogen (PDF) for mer informasjon.

Mer om BMW X4 M

For mer detaljer og priser, se prislisten (PDF).
Les mer om bilen på BMWs nettside.

For mer informasjon om BMW X4 M, ta kontakt med din 
nærmeste Bilia-forhandler.

 • BMW X4 M
 • BMW X4 M
 • BMW X4 M
 • BMW X4 M
 • BMW X4 M
 • BMW X4 M

Illustrasjonsfoto. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr som avviker fra evt. kampanjer. Forbehold om skrivefeil.