BMW M2 COMPETITION

BMW M motor

SAME STREET, DIFFERENT GAME

Her har du en perfekt kombinasjon av smidighet, effekt og presisjon. BMW M2 Coupé er et sylskarpt presisjonsverktøy av en bil. Ytelsen kommer fra den sekssylindrede biturbo rekkesekseren som gir 450hk og et dreiemoment på opptil 550nm - samme legendariske motor man finner i BMW M3 og BMW M4. Når den er utstyrt med M DKG-girkasse gjør den 0-100 km/t på 4,2 sekunder! Med BMW M2 CS får du en ekstremt turtallsvennlig High-Performance M TwinPower Turbo 6-sylindret bensinmotor som yter imponerende 331 kW (450 PS). Utstyrt med to Twin-Scroll-turboladere, høytrykksinnsprøytning og Valvetronic akselererer den vektoptimerte høyytelses-motoren med valgfri M DKG på imponerende 4,0 sekunder fra 0 til 100 km/t.

Racingfølelse

Fronten på M2 Coupé domineres av store luftinntak, en grill med M2-logo, og M2 logo i Shadow Line på bilens fremre sidepanel. Den er utstyrt med 19" M lettmetallfelger, M gjeller med modellogo og M sidespeil i bilens farge. Bak ser du en markant M diffuser og fire skrå enderør i sort krom. Det er ingen tvil om denne bilens motorsportgener. Spesielt ikke når du hører lyden fra M sportseksosanlegget, som endrer karakter med kjøremodusen. Bilens kjøregenskaper kommer fra det spesialtilpassede M sportschassiet. 

Førersentrert interiør

Interiøret er inspirert av motorsporten. Instrumentpanelet er fra BMW M, med røde visere, sentrert oljeindikator og M2-logo. Med et tastetrykk velger du din egen profil, slik at du får alle innstillingene slik du vil ha de. Girhendlene bak rattet gir lynraske girskift sammen med DKG-girkassen. 

For første gang i en BMW M2-modell kan man få de racingsentrerte M-Sport setene fra BMW M3 og M4 som spesialtilbehør. De gir en enda mer sporty sittestilling, mer støtte, og har opplyst BMW M2-logo i nakkestøtten. 

Motorversjoner

BMW M2 Coupé finnes i ulike motorversjoner.

Competition

  • Maks effekt 410 hk
  • CO2-utslipp 224-228 g/km
  • Forbruk 0,99-1,00 l/mil

CS

  • Maks effekt 450 hk
  • CO2-utslipp 228-229 g/km
  • Forbruk 0,99-1,01 l/mil

Ekstrautstyr

BMW tilbyr en rekke muligheter til å sette et personlig preg på din bil. Velg fra et rikholdig utvalg av ekstrautstyr. Se produktkatalogen (PDF) for mer informasjon.

Mer om BMW M2 Coupé

For mer detaljer og priser, se prislisten.
Les mer om bilen på BMWs nettside.

For mer informasjon om BMW M2 Coupé, ta kontakt med din 
nærmeste Bilia-forhandler.

  • BMW M2 Competition. Foto.
  • BMW M2 Competition. Foto.
  • BMW M2 Competition. Foto.