BMW M2 COMPETITION

THE LASER RECORD

SAME STREET, DIFFERENT GAME

Her har du en perfekt kombinasjon av smidighet, effekt og presisjon. BMW M2 Competition er et sylskarpt presisjonsverktøy av en bil. 

Ytelsen kommer fra den sekssylindrede biturbo rekkesekseren som gir 410hk og et dreiemoment på opptil 550nm - samme legendariske motor man finner i BMW M3 og BMW M4. Når den er utstyrt med M DKG-girkasse gjør den 0-100 km/t på 4,2 sekunder!

Fronten på M2 Competition domineres av store luftinntak, en grill med M2-logo, og M2 logo i Shadow Line på bilens fremre sidepanel. Den er utstyrt med 19" M lettmetallfelger, M gjeller med modellogo og M sidespeil i bilens farge. Bak ser du en markant M diffuser og fire skrå enderør i sort krom. Det er ingen tvil om denne bilens motorsportgener. Spesielt ikke når du hører lyden fra M sportseksosanlegget, som endrer karakter med kjøremodusen. 

Bilens kjøregenskaper kommer fra det spesialtilpassede M sportschassiet. 

Interiøret er førersentrert, og inspirert av motorsporten. Instrumentpanelet er fra BMW M, med røde visere, sentrert oljeindikator og M2 Competition-logo. Med et tastetrykk velger du din egen profil, slik at du får alle innstillingene slik du vil ha de. Girhendlene bak rattet gir lynraske girskift sammen med DKG-girkassen. 

For første gang i en BMW M2-modell kan man få de racingsentrerte M-Sport setene fra BMW M3 og M4 som spesialtilbehør. De gir en enda mer sporty sittestilling, mer støtte, og har opplyst BMW M2-logo i nakkestøtten. 

Mer om BMW M2 Competition

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten.

For mer detaljer og tekniske data, se BMWs nettside.

For prøvekjøring av denne modellen, ta kontakt med din nærmeste Bilia-forhandler. Tilgjengelighet kan variere. 

  • BMW M2 Competition. Foto.
  • BMW M2 Competition. Foto.
  • BMW M2 Competition. Foto.