BMW 2 Series Coupé and Convertible

GRENSELØSE YTELSER

Dette er en BMW 2-serie coupé med M-DNA. Denne M Performance-modellen er utstyrt med en sekssylindret TwinPower turbo rekkemotor på 340hk og 500nm. Det gir bilen en 0-100 tid på 4,8 sekunder. 

Design

Utseendemessig har den også fått M Performance-behandlingen. Store luftinntak fra M aerodynamikkpakken med ferrisgrå designelementer og speil viser at dette ikke er en vanlig BMW 2-serie. Felgene er dobbeltekede, ferrisgrå 18" 436 M-felger, og bak er den utstyrt med enderør i stort krom. 

Ut av de sorte enderørene kommer en helt spesiell lyd fra det modifiserte eksosanlegget med intelligent spjeldstyring og bortfall av midtlyddemperen. 

På innsiden er M240i utstyrt med eksklusive M Performance designelementer. I dashbordet vil du raskt legge merke til det spesielle M Performance instrumentpanelet, og du vil føle de ergonomiske sportssetene med M-sømmer og polstrede M Performance kneputer. Dette sørger for at bilen er komfortabel på lange turer. 

Ytelse

For å gi en virkelig dynamisk kjøreopplevelse og gode, sportslige kjøreegenskaper har M240i et M sportsunderstell som er senket 10 mm. Det er utstyrt med kortere fjærer, stivere dempere og hardere stabilisatorer. På toppen kommer variabel Servotronic sportsstyring, 8-trinns sportsautomatgirkasse med flere kjøremodus. Bilen kan selvsagt også leveres med xDrive. 

Mer om BMW M240i Coupé

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).

Se BMWs produktkatalog (PDF).

For mer detaljer og tekniske data, se BMWs nettside.

For prøvekjøring av denne modellen, ta kontakt med din nærmeste Bilia-forhandler. Tilgjengelighet kan variere. 

  • BMW M240i Coupé. Foto.
  • BMW M240i Coupé interiør. Foto.
  • BMW M240i Coupé interiør. Foto.