RADICALLY MORE

THE BEAUTIFUL BMW M4

RADICALLY MORE

BMW M4 Coupé er en topptrent utøver for både veibanen og racerbanen. For raske svinger, drift, og lange, rette strekker. Adrenalinet flyter når fingrene griper rattet med fingrene klare til å skifte gir på den lynraske automatgirkassen. 

Under panseret finner du et råskinn av en motor. En TwinPower Turbo 3 liter rekkesekser gir det det beste fra begge verdener. Ikke bare har den nådeløs kraft på lavt turtall, den drar helt opp til 7600 o/min. Med 550nm dreiemoment og 450 hestrekrefter gjør bilen fra 0-100 på 4.3 sekunder. 

Designet er er sporty og dynamisk, med en atletisk cupélinje. Fronten er dominert av en stor, sort nyregrill og store luftinntak, og LED-lyktene er sylskarpe. Bak finner man et karbonfiberforsterket bagasjelokk med integrert spoiler og diffuser som forener funksjon og design. Bak de fremre hjulbuene er det oppreiste luftinntak som sørger for bedre aerodynamikk, mens taket er av karbonfiberforsterket plast for å senke tyngdepunktet og gi bilen enda bedre kjøreegenskaper. 

Med gjennomgående lett konstruksjon, et oppsett fra BMW M som sikrer en dynamisk og energisk kjøreopplevelse, og den kraftige motoren, er dette en bil du vil forelske deg i. 

Mer om BMW M4 Coupé

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten.

For mer detaljer og tekniske data, se BMWs nettside.

For prøvekjøring av denne modellen, ta kontakt med din nærmeste Bilia-forhandler. Tilgjengelighet kan variere. 

  • BMW M4 Coupé. Foto.
  • BMW M4 Coupé. Foto.
  • BMW M4 Coupé. Foto.