BMW M5

BMW M5

KRAFTFULL ELEGANSE

Elegant og spennende. Mer kraft enn noensinne. Den nye generasjonen BMW M5 er synonymt med overlegen ingeniørkunst. Den tar kjøredynamikk til et nytt nivå, og med det siste innen moderne teknologi gjør den hverdagslivet både sikrere, mer komfortabelt, og mer spennende. 

Under panseret finner du en V8 TwinPower turbo-motor på hele 625 hk og 750nm i M5 Competition-utførelse. Med denne motoren gjør bilen 0-100 km/t på bare 3,3 sekunder, 0-200 km/t på 10,8. Dette er fordi V8-motoren er koblet til en 8-trinns M Steptronic-gearkasse med Drivelogic, og det intelligente M xDrive-systemet. Med M Steptronic kan du skifte automatisk, eller skifte manuelt med girspaken eller ratthendler. Du bestemmer. 

BMW M5 er en kompromissløs blanding av luksuriøs sedan og overlegen kraft. Dette understrekes i bilens design. Fronten er preget av en slående nyregrill med sorte riller og M5-logo. Det vitner om kraften bak. Panseret har to markante profiler som går igjen helt til hekken. Taket er av karbonfiber, og bidrar til å redusere bilens vekt og senke tyngdepunktet. Bakenden preges av en stor diffuser og fire enderør som understreker bilens sportslige egenskaper. 

Videre kan BMW M5 tilpasses på et utall måter. Fra egne BMW Individual-farger på eksteriør og interiør med ekslusive tretyper og skinnfarger, til ytterligere M Sport-deler som reduserer vekt og øker ytelse. 

Med BMW M5 reiser du ikke business class. Du reiser første klasse. 

Mer om BMW M5

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten.

For mer detaljer og tekniske data, se BMWs nettside.

For prøvekjøring av denne modellen, ta kontakt med din nærmeste Bilia-forhandler. Tilgjengelighet kan variere. 

  • BMW M5 Sedan interiør. Foto.
  • BMW M5 Sedan. Foto.
  • BMW M5 Sedan. Foto.