Driving Luxury with 610hp

LUKSUS OG ADRENALIN

BMW 760Li xDrive er den første M Performance-modellen fra BMW basert på BMW 7-serie Limousine. 

Her får du det ultimate innen luksus blandet med eksepsjonelle M Performance-ytelser. Under panseret finner du en 6,6 liters V12 TwinPower turbo bensinmotor som yter hele 610hk. Helt fra 1500 o/min leverer den maksimalt dreiemoment på 800 nm, noe som gjør at denne bilen akselererer fra 0-100 på 3,7 sekunder.

Girkassen er en 8-trinns sports-automatgirkasse med giringsprogrammer spesialtilpasset M Performance-modellen og motoren med 610hk. Med girhendler på rattet innbyr den til ekstra sportslig kjøring, og girkassen er også utstyrt med launch control. 

M sportbremser med 19" kalipere gjør at den stopper raskt. 

Design

Som om den ikke skiller seg ut fra før, så har BMW 760Li xDrive utvendige og innvendige detaljer som er helt spesielle for M Performance-modellen. I front har den større luftinntak, rammen rundt grillen og aeroblades er i ceriumgrått. Den står på 20" dobbeltekede M felger, og innenfor ser man 19" M sportsbremser med blå bremsekaliper. 

Bak ser vi enderørsdeksler i ceriumgrått, og da bilen er utstyrt med M sportseksosanlegg med spjeldstyring er lyden kraftfull, men kultivert. M Performance hekkspoiler (ekstrautstyr) gir den et enda sportsligere uttrykk, og når du åpner dørene finner du innstegslister med V12-logo. 

Mer om BMW M760Li xDrive

For mer detaljer og tekniske data, se BMWs nettside.

Se BMWs produktkatalog (PDF).

For prøvekjøring av denne modellen, ta kontakt med din nærmeste Bilia-forhandler. Tilgjengelighet kan variere. 

  • BMW M760Li. Foto.
  • BMW M760Li. Foto.
  • BMW M760Li. Foto.