BMW M8 Coupé og Convertible

BMW Connected

OVERLEGEN HOLDNING OG YTELSE

BMW M8 Coupé er selve definisjonen på luksuriøs kjøreglede. Den nye modellen er designet for overlegen ytelse med en fusjon av dynamikk, smidighet og presisjon. En kombinasjon av høyeste eksklusivitet og rå kraft betyr en eksklusiv kjøreopplevelser både på veien og banen.

Den eksklusive auraen hos nye BMW M8 styrkes ytterligere gjennom detaljer og utstyr som forventes på high-performance sportsbiler som store luftinntak, BMW nyregrill med doble staver og bredere hjulbuer.

Særegne detaljer

Interiøret har også fått sine helt særegne detaljer som et eget M-ratt med røde girskiftehendler, ny girspak og eksklusive M-sportsseter med M-setebelter. En ny funksjon er M Mode-bryteren på midtkonsollen, der føreren kan gjennomføre valg for førerassistenter og displayer, inkludert Head-Up Display.

Presisjon og smidighet

Avanserte motorsportinspirerte motor- og understellskomponenter gir høyere ytelse, mer smidighet og mer presisjon – og dermed økt adrenalinfylt kjøreglede. Med sine 600 hk kommer M8 Coupé fra 0 til 100 km på imponerende 3,3 sek, Toppfarten er satt til 250 km/t, men kan oppjusteres til 305 km/t med tilvalget «M Driver’s package».

Motorversjon

BMW M8 Coupé finnes i følgende motorversjon.

M850i xDrive

  • Maks effekt 530 hk
  • CO2-utslipp 257-258 g/km
  • Forbruk 1,30-1,40 l/mi

Ekstrautstyr

BMW tilbyr en rekke muligheter til å sette et personlig preg på din bil. Velg fra et rikholdig utvalg av ekstrautstyr. Se produktkatalogen (PDF) for mer informasjon.

Mer om BMW M8 Coupé

For mer detaljer og priser, se prislisten (PDF).
Les mer om bilen på BMWs nettside.

For mer informasjon om BMW M5 Sedan, ta kontakt med din nærmeste Bilia-forhandler.

  • Blå BMW M8 Coupé. Foto.
  • Blå BMW M8 Coupé. Foto.
  • Blå BMW M8 Coupé. Foto.