BMW 4-serie Cabriolet. Pressefoto.

Toppløs kjøreglede med helt nye BMW 4-serie Cabriolet

Pressemelding - 30 september 2020

Helt nye BMW 4-serie Coupe ruller inn på norske veier i oktober. Før den siste snøen smelter til våren neste år, får den selskap av helt nye BMW 4-serie Cabriolet.

Likheten med den iøynefallende designen til BMW 4-serie Coupé er naturligvis stor, men silhuetten til Cabriolet-modellen er likevel særegen, både med taket oppe og nede. Mens forrige generasjon hadde en hardtop-løsning, har helt nye BMW 4-serie Cabriolet et tak i stoff. Det gir en vektbesparelse på takkonstruksjonen på 40 prosent. En elektrisk motor sørger for at taket åpnes eller lukkes på 18 sekunder, og manøveren kan gjøres i hastigheter på opptil 50 km/t. Kapasiteten i bagasjerommet øker fra 300 til 385 liter når taket er lukket. Det er en økning på henholdsvis 80 og 15 liter sammenlignet med forrige generasjon.

Interiøret i 2+2-seteren er førerorientert og elegant. Helt nye BMW 4-serie Cabriolet byr på det samme rikholdige utvalget av infotainment-løsninger, digital instrumentering og førerassistansesystem som coupé-modellen gjør – og litt til. På kjølige dager sørger eksempelvis den integrerte ventilasjonen i hodestøttene for mer komfort og varme.

BMW M440i xDrive Cabriolet blir første modell ut på det norske markedet. Under panseret er det den velkjente bensinmotoren på tre liter med seks sylindre i rekke som sørger for underholdningen. Med en effekt på 374 hk og et dreiemoment på 500 Nm gjøres sprinten fra 0-100 km/t unna på 4,9 sekunder, mens toppfarten nås ved 250 km/t.

Estimert startpris for BMW M440i xDrive Cabriolet er fra 992 500 kroner. Om kort tid åpnes det for bestilling. Senere i 2021 lanseres flere motoralternativer.

Les hele pressemeldingen fra BMW Group Norge her.


NYHETSBREV
Meld deg på vårt nyhetsbrev så får du siste nytt og gode tilbud rett i innboksen. Meld deg på her.


  •  BMW 4-serie Cabriolet. Pressefoto.
  •  BMW 4-serie Cabriolet. Pressefoto.
  •  BMW 4-serie Cabriolet. Pressefoto.