BMW M4 CSL

Helt nye BMW M2: Pakket inn, snart klar for å pakkes ut

BMW M, navnebæreren til de sportsligste modellene fra BMWs øverste hylle, kan i år se tilbake på 50 historiske år. Til festen kommer også helt nye BMW M2.

Pressemelding 14. juni

Med bare noen måneder igjen til verdenspremieren til helt nye BMW M2, nærmer siste testfase i utviklingen av bilen seg slutten. I likhet med første generasjon, vil den nye generasjonen by på ren kjøreglede i kompakt format – både for normal landeveiskjøring og i fri utfoldelse på racerbanen.

Helt nye BMW M2 får ytelser på nivå med «rosinen i pølsa» fra forrige generasjon, spesialmodellen BMW M2 CS. Kreftene kommer fra samme 6-sylindrede motoren man finner i storebrødrene BMW M3 og BMW M4, men da i en egen konfigurasjon. Kundene vil kunne velge mellom en 8-trinns M Steptronic automatgirkasse, eller en 6-trinns manuell girkasse. De sportslige egenskapene forsterkes av det adaptive M-chassiset og bakhjulsdriften.

Under den midlertidige innpakningen til helt BMW M2 skjuler det seg et sportslig design med typiske BMW M-detaljer. På menyen for ekstrautstyr vil man blant annet finne karbontak og M-bøtteseter i karbon. Med andre ord; mindre vekt, mer å glede seg til.

Verdenspremieren til helt nye BMW M2 blir i oktober, etterfulgt av markedslanseringen i april 2023.

En nærmere titt

Siste nytt fra BMW