Kampanjer

EN LEDERTYPE

Fjerde generasjon X5 er kraftfull og elegant med et dynamisk design. Foran ser vi den store, sekskantede nyregrillen som gir mye luft til motoren, og markante lykter med luftinntak under. De er ikke bare til pynt, de er funksjonelle. 

Nye BMW X5 kan leveres med nydelig Bowers & Wilkins Diamond-lydanlegg, Sky Lounge panoramatak og Ambient Air luftforfriskning. Kombinert med utsøkt skinninteriør finner man neppe et bedre sted å sitte. 

Digitale tjenester og førerassistentsystemer taes til nye høyder. Lås opp og kjør bilen nøkkelfritt med Android-appen BMW Connected, finn veien med integrert navigasjon, og få tjenester som Concierge Service, Remote Services og trafikkinformasjon med Professional Connected-pakken. 

xDrive-systemet samarbeider med dynamisk stabilitetskontroll (DSC), luftfjæring og andre systemet for å sørge for at du kommer deg frem dit du skal. xDrive har egne moduser for sand, grus, terreng, og snø. 

Ladbar hybrid

I andre halvår 2019 kommer BMW X5 45e. Dette blir en ladbar hybrid utstyrt med et 18,4 kWt batteri, som gir en rekkevidde på 71-79 km (WLTP). 

Batteriet er plassert lavt i bilen, slik at den får et lavt tyngdepunkt. Bagasjeromsvolumet reduseres med ca 150 liter, men den har fortsatt over 500 liters kapasitet med setene i normal posisjon. 

Den elektriske motoren yter 112 hk og 265nm dreiemoment. Med elektrisk drift har bilen en toppfart på 140 km/t, mens toppfarten øker til 235 km/t når begge motorene er i drift.  Bensinmotoren er en kraftig TwinTurbo rekkesekser på 3 liter. Den yter 286hk med 450nm dreiemoment, slik at den totale effekten blir 394hk og et maksimalt dreiemoment på 600nm. 

Kraften går via en 8-trinns Steptronic gearkasse med siste generasjon xDrive intelligent firehjulsdrift. xDrive er koblet inn også når bilen går elektrisk. Denne kraftpakken gir nye BMW X5 45e en 0-100 tid på 5,6 sekunder. 

BMW M

BMW X5 kommer også som M modell. Les mer her 

Mer om BMW X5

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).

For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp, se BMWs nettside.

Velkommen til prøvekjøring av BMW X5 hos din nærmeste Bilia-forhandler.

  • BMW X5
  • BMW X5
  • BMW X5
  • BMW X5
  • BMW X5
  • BMW X5

Illustrasjonsfoto. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr som avviker fra kampanjen. Forbehold om skrivefeil.