OVERLEGEN PÅ ALLE MÅTER

Siste generasjon BMW X1 som ble lansert i 2015, har vært blant de mestselgende BMW-modellene i Norge de siste årene. Nå er den kompnakte SUV-en oppgradert med ny teknikk og design. Med den setter BMW X1 nye standarder. Bilens kraftige silhuett forsterkes av den lange akselavstanden og de korte overhengene. Takket være sin allsidighet og fleksibilitet i kombinasjon med innovativ teknologi, er du sikret høyeste komfort til enhver tid.

Den nye modellen imponerer ikke bare med sitt atletiske design, men også med sine kjøregenskaper og fremragende smidighet. Med kombinasjon av høy komfort, kvalitetsmaterialer og innovativ teknologi er nye BMW X1 forberedt på ethvert eventyr.

Plug-in Hybrid

BMW X1 xDrive25e Plug-in-hybrid kombinerer en kraftig elmotor med en effektiv bensinmotor som gir en motorkraft på 220 hk og et dreiemoment på 385 Nm. Det hybride firehjulsdriftsystemet sørger både for effektiv energibruk og best mulig veigrep. BMW X1 xDrive25e har en elektrisk rekkevidde på opptil 52 km (WLTP). 0-100 km/t gjøres unna på 6,9 sekunder og toppfarten nås ved 193 km/t. Ved ren elektrisk kjøring er toppfarten begrenset til 135 km/t. Modellen kan leveres med tilhengerfeste (mot pristillegg).

Utstyrsversjoner

Sett ditt eget preg på kupeen med den designen du liker best. Du kan velge mellom:

  • Advantage
  • xLine
  • Sport Line
  • M Sportspakke

Tilpass din BMW med den utstyrsversjonen som best passer din stil. BMW tilbyr en rekke muligheter til å sette et personlig preg på din bil. I tillegg til utstyrsversjonene, kan du velge fra et rikholdig utvalg av ekstrautstyr.

Mer om BMW X1

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).
Se BMWs produktkatalog (PDF).
For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp, se BMWs nettside.
Velkommen til prøvekjøring av BMW X1 hos din nærmeste Bilia-forhandler.