Kampanjer

ATLETISK OG ELEGANT UANSETT OMGIVELSER

BMW X1 har et karakteristisk SAV-utseende som avslører de allsidige og dynamiske egenskapene. Uansett om du kjører i byen eller i terrenget er profilen preget av lang akselavstand og korte overheng. Samtidig er bilen full av fleksible løsninger og har god plass på begge seterader. Kombinasjonen av kvalitetsmaterialer og matchende integrerte detaljer gir BMW X1 et helhetlig utseende.Den typiske SAV-formen på karosseriet har en høy taklinje som gjør kupeen ekstra romslig og innbydende. Den høye sittestillingen og de store vindusflatene bidrar også til den gode oversikten.

I BMW X1 begynner den usedvanlig behagelige opplevelsen før kjøreturen har begynt. Du finner et romslig bagasjerom med perfekt lastehøyde når du åpner bakluken med stor åpning. I den fleksible kupeen kan ryggen på passasjersetet foran legges ned og baksetebenken forskyves slik at du får plass til større gjenstander på inntil 2,50 meter.

BMW X1 overbeviser på mange måter, med 56 centimeter benplass i baksetet har selv de langbente nok plass på lange turer.I tillegg er kupeen innredet med kvalitetsmaterialer. Bilen er perfekt rustet for turer ut i det ukjente. Den intuitive betjeningen og den fleksible kupeen gjør BMW X1 til en ideell turkamerat, uansett hvor du har tenkt deg.

Utstyrsversjoner

  • xLine
  • Sport Line
  • M Sportspakke

Tilpass din BMW med den utstyrsversjonen som best passer din stil. Velg mellom xLine, Sport Line eller M Sportspakke. BMW tilbyr en rekke muligheter til å sette et personlig preg på din bil.

I tillegg til utstyrsversjonene, kan du velge fra et rikholdig utvalg av ekstrautstyr.

Mer om BMW X1

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).

Se BMWs produktkatalog (PDF).

For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp, se BMWs nettside.

Velkommen til prøvekjøring av BMW X1 hos din nærmeste Bilia-forhandler.

  • BMW X1
  • BMW X1 lys
  • BMW X1 tak

Illustrasjonsfoto. Avbildet biler vil variere med utstyr og pakker. Forbehold om skrivefeil.