OVERLEGEN PÅ ALLE MÅTER

Siste generasjon BMW X1 som ble lansert i 2015, har vært blant de mestselgende BMW-modellene i Norge de siste årene. Nå er den kompnakte SUV-en oppgradert med ny teknikk og design. Med den setter BMW X1 nye standarder. Bilens kraftige silhuett forsterkes av den lange akselavstanden og de korte overhengene. Takket være sin allsidighet og fleksibilitet i kombinasjon med innovativ teknologi, er du sikret høyeste komfort til enhver tid.

Den nye modellen imponerer ikke bare med sitt atletiske design, men også med sine kjøregenskaper og fremragende smidighet. Med kombinasjon av høy komfort, kvalitetsmaterialer og innovativ teknologi er nye BMW X1 forberedt på ethvert eventyr.

Plug-in Hybrid kommer
I mars 2020 lanseres plug-in hybriden BMW X1 xDrive 25e. En TwinPower Turbo-bensinmotor på 125 Hk og en elmotor på 95 Hk. Bruttokapasiteten på høyspenningsbatteriet blir 9,7 kWh og den elektriske rekkevidden blir over 50 km.

Utstyrsversjoner

Sett ditt eget preg på kupeen med den designen du liker best. Du kan velge mellom:

  • Advantage
  • xLine
  • Sport Line
  • M Sportspakke

Tilpass din BMW med den utstyrsversjonen som best passer din stil. BMW tilbyr en rekke muligheter til å sette et personlig preg på din bil. I tillegg til utstyrsversjonene, kan du velge fra et rikholdig utvalg av ekstrautstyr.

Mer om BMW X1

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).
Se BMWs produktkatalog (PDF).
For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp, se BMWs nettside.
Velkommen til prøvekjøring av BMW X1 hos din nærmeste Bilia-forhandler.