Kampanjer

VÅG Å LA DEN VISE VEI

Helt nye BMW X2 er en atletisk og selvsikker firedørs X-coupé. Bilen blir den sjette modellen i X-familien, og den passer deg med en aktiv livsstil og bevisst smak. Her får du  utmerkede kjøreegenskaper, moderne og effektive motorer og utstyr hentet fra de større modellene. 

Iøynefallende

Designet på BMW X2 er garantert å få forbipasserende til å snu seg på gaten. Med sin form, farger og den nytenkende tolkningen av de klassiske designtrekkene skiller seg seg ut som X-familiens kanskje mest unike design.  

BMW X2 er nesten 8 cm kortere og mer enn 7 cm lavere enn søskenmodellen X1, til tross for at de har identisk akselavstand og nesten lik bredde. 

Plug-in Hybrid

Senere i 2020 lanseres Plug-in hybrid versjonen, BMW X2 xDrive 25e med en TwinPower Turbo-bensinmotor på 125 Hk og en elmotor på 95 Hk. Det gir en samlet effekt på 220 hk med et dreiemoment på 385 Nm.Plug-in hybrid modellen vil ha en 0-100 km/t tid på  6,8 sekunder, med en toppfart på 195 km/t. Ved ren elektrisk kjøring er toppfarten 135 km/t.

Utstyrsversjoner

  • Advantage
  • Model M Sport
  • Model M Sport X 

Valg av modell endrer bilens utseende totalt, og gir deg mulighet til å skape den helt egne bil. Model M Sport X er en ny modell som gir bilen et sportslig preg og litt ekstra "røffhet" på kjøpet.  

I tillegg velger du hvilke av de tre utstyrspakkene du ønsker: Comfort, Connectivity og Innovation. 

Mer om BMW X2

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).
Se BMWs produktkatalog (PDF).
For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp, se BMWs nettside.

Velkommen til prøvekjøring av BMW X2 hos din nærmeste Bilia-forhandler.

  • BMW X2. Foto.
  • BMW X2 bagasjerom. Foto.
  • BMW X2. Foto.

Illustrasjonsfoto. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr som avviker fra kampanjen. Forbehold om skrivefeil.