KAMPANJE

UBEGRENSEDE MULIGHETER

Helt nye BMW X3 setter en ny standard i klassen, og gir deg en premium kjøreopplevelse. Den sportslige stilen og det markante formspråket gjør at bilen skiller seg ut i mengden. Dynamikk og sikkerhet forenes på en slik måte at kjøreopplevelsen ikke trenger å slutte der veien gjør det. Her får du høy kjørekomfort og sikkerhet uansett kjøreforhold.

Bevar roen

Kjørestøyen i kupeen er kraftig redusert slik at du kan beholde roen, også i høye hastigheter. Med glass som er lydisolerende reduseres støy fra vinden og andre lyder utenfra.

Motoralternativer

Nye BMW X3 får du med bensin- eller dieselmotor og som Plug-in Hybrid. Felles for alle variantene er at de har mer effekt og et lavere forbruk av drivstoff sammenlignet med forrige generasjon. 8-trinns Steptronic automatgir er standard for alle alternativene.

Teknisk data for de ulike motoralternativene finner du her.

BMW X3 kommer også som M-modeller. Her får du kombinert terrengegenskapene til BMW X3 med sportsligheten til BMW M. Les mer om BMW X3 M her.

Plug-in Hybrid

I BMW X3 xDrive30e jobber den elektriske motoren sammen med en firesylindret bensinmotor som gir totalt 292 hk. Dermed kan man komme seg fra 0 til 100 km/t på 6,1 sekunder.

Bilen kombinerer den robuste karakteren og de dynamiske kjøreegenskapene med eDrive drivlinje, xDrive firehjulstrekk og mulighet for tilhengerfeste. Den intelligente firehjulsdriften xDrive er aktiv selv når bilen kjøres kun på den elektriske motoren.

Batteriet er plassert under baksetene, men disse er fremdeles nedfellbare. Dette gir deg godt med bagasjeplass (450 liter, på høyde med de andre motoriseringene av BMW X3). 

Den elektriske rekkevidden er på 41-46 km (WLTP)  og drivstofforbruket på 0,22 – 0,28 l/mil. 

Utstyrsversjoner

De ulike utstyrsversjonene gjør at det finnes en variant for alles behov. Nye BMW X3 kommer i følgende utstyrsversjoner:

  • M Sportspakke
  • Modell xLine
  • Modell Luxury Line

I tillegg kan du fremheve personligheten din med eksklusivt ekstrautstyr fra BMW Individual-kolleksjonen.

Mer om BMW X3

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).

Se BMWs produktkatalog (PDF).

For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp, se BMWs nettside.

Velkommen til prøvekjøring av BMW X3 hos din nærmeste Bilia-forhandler.

  • BMW X3. Foto.
  • BMW X3. Foto.
  • BMW X3. Foto.

Illustrasjonsfoto. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr som avviker fra kampanjen. Forbehold om skrivefeil.