UBEGRENSEDE MULIGHETER

Helt nye BMW X3 setter en ny standard i klassen, og gir deg en premium kjøreopplevelse. Den sportslige stilen og det markante formspråket gjør at bilen skiller seg ut i mengden. Dynamikk og sikkerhet forenes på en slik måte at kjøreopplevelsen ikke trenger å slutte der veien gjør det. Her får du høy kjørekomfort og sikkerhet uansett kjøreforhold.

Bevar roen

Kjørestøyen i kupeen er kraftig redusert slik at du kan beholde roen, også i høye hastigheter. Med glass som er lydisolerende reduseres støy fra vinden og andre lyder utenfra.

Motoralternativer

Ved lansering i november kommer bilen med en bensinmotor (M40i) og to dieselmotorer (xDrive 20d og xDrive 30d). Tidlig i 2018 vil det komme ytterligere to alternativer, xDrive 20i og xDrive 30i.

Felles for alle alternativene er at de har mer effekt og et lavere forbruk av drivstoff sammenlignet med forrige generasjon. 8-trinns Steptronic automatgir er standard for alle alternativene.

Teknisk data for de ulike motoralternativene finner du her.

Utstyrsversjoner

De ulike utstyrsversjonene gjør at det finnes en variant for alles behov. Nye BMW X3 kommer i følgende utstyrsversjoner:

  • M Sportspakke
  • Modell xLine
  • Modell Luxury Line

I tillegg kan du fremheve personligheten din med eksklusivt ekstrautstyr fra BMW Individual-kolleksjonen.

Mer om BMW X3

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).

Se BMWs produktkatalog (PDF).

For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp, se BMWs nettside.

Velkommen til prøvekjøring av BMW X3 hos din nærmeste Bilia-forhandler.

  • BMW X3. Foto.
  • BMW X3. Foto.
  • BMW X3. Foto.