TOTALT KOMPROMISSLØS

Unike løsninger og lekre materiale gjør BMW X6 til en bil som blir lagt merke til. Den romslige kupeen har klare linjer, lekre detaljer og design i høy kvalitet. Eksklusive materialer og unikt design viser at med BMW X6 er det perfeksjon som gjelder.

Baksetet kan legges ned i forholdet 40:20:40 for full utnytelse av plassen i bilen. Bagasjerommet utvides da fra 580 liter til hele 1.525 liter.

BMW X6 er utstyrt med surroundlyd fra Bang & Olufsen som leverer en fremragende lydopplevelse. Surroundlyd-systemet er satt sammen av 16 høyttalere med en effekt på 1.200 watt. Velg mellom innstillingen Studio, som gir krystallklar lyd og Expanded som gir et mer utvidet lydbilde.

Med en unik kombinasjon av eleganse og brutale krefter sprenger BMW X6 grenser. Den kraftige turbomotoren kombinerer dynamiske kjøreytelser med overraskende gunstig forbruk. Toppmotoren har hele 450 hestekrefter. Det maksimale dreiemomentet på 650 Nm akselerer bilen fra 0 til 100 km/t på imponerende 4,8 sekunder.

Utstyrsversjoner

  • Pure Extravagance
  • M Sportspakke

Tilpass din BMW med den utstyrsversjonen som best passer din stil. Velg mellom Pure Extravagance eller M Sportspakke. BMW tilbyr en rekke muligheter til å sette et personlig preg på din bil. I tillegg til utstyrsversjonene, kan du velge fra et rikholdig utvalg av ekstrautstyr.

BMW M

BMW X6 kommer også som M modell. Les mer her. 

Mer om BMW X6

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).
Se BMWs produktkatalog (PDF).
For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp, se BMWs nettside.
Velkommen til prøvekjøring av BMW X6 hos din nærmeste Bilia-forhandler.

  • BMW X6
  • BMW X6
  • BMW X6

Illustrasjonsfoto. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr som avviker fra kampanjen. Forbehold om skrivefeil.