The first-ever BMW X7

BMW Intelligent Personal Assistant

THE PRESIDENT

Helt nye BMW X7 er det ultimate innen SUV-luksus, og den største modellen BMW noen gang har produsert. Hos BMW er den også kjent som «The President».

Med BMW X7 setter BMW ny standard i luksus-SUV segmentet, og dimensjonene er enorme: 5151mm lang, 1805mm høy, og akkurat to meter bred. Akselavstanden er på over tre meter, og bakkeklaringen er 221mm når bilen ikke er lastet.

Fronten domineres av den største nyregrillen BMW har laget, og de smale lyktene trekkes helt inntil grillen. De kan oppgraderes med laserlys som har en rekkevidde på 600 meter. Kromelementer gir bilen et eksklusivt preg, og med eksteriørpakken Design Pure Excellence får bilen et enda mer markant, luksuriøst uttrykk. Eksteriørpakken M Sport gir modellen et mer sportslig utseende med store luftinntak.
Bak er X7 utstyrt med en todelt bakluke som betjenes elektrisk. En tverrgående kromlist binder sammen de smale LED-baklyktene.

Sett fra siden preges profilen av den enorme lengden, og store vinduer som minner om et romslig interiør. Bilen kommer standard med 20" felger, som kan oppgraderes til både 21" og 22". 

Motor og drivverk

Helt nye BMW X7 har et chassis som er laget for luksuriøs kjørekomfort kombinert med BMW-dynamikk. xDrive intelligent firehjulsdrift og adaptiv luftfjæring er standard. Bilens høyde kan med dette reguleres i et spenn på 80mm. Videre kan bilen leveres med firehjulsstyring og et kamerabasert system som tilpasser demperinnstillingen etter underlaget foran bilen.

Her i Europa leveres bilen i første omgang med tre effektsterke sekssylindrede motorer. xDrive 40i har 340hk og 450nm, xDrive 30d har 265hk og 620nm, og den store M Performance-modellen xDrive M50d vil yte 400hk og hele 760nm. Dette vil gi en 0-100 tid på kun 5,4 sekunder.

Alle motorene har en 8-trinns Steptronic automatgirkasse som standard. 40i og 30d tilbys i tillegg med en egen offroad-pakke med ulike kjøremodus, mens M50d har en egen M Sport differensial som standard.

Interiør

Interiøret i helt nye BMW X7 er selvsagt romslig, med et overordnet design man kjenner igjen fra helt nye BMW X5, 8-serie, og nye 3-serie. Det er funksjonelt og stilrent, med samlede knapper og rene overflater. Front- og siderutene er akustisk isolert for maskimal støyreduksjon.

BMW X7 leveres med tre seterader og syv seter i skinn. Den kan også leveres som seksseter, da får den midtre seteraden to individuelle komfortseter med armlener og samme elektriske justeringsmuligheter som forsetene. Elektrisk justering og oppvarming er standard for alle seteradene, og forsetene kan også utstyres med kjøling og massasjefunksjoner.

Bagasjerommet rommer hele 326 liter med alle seteradene oppfelt. Når man feller ned bakerste seterad øker det til 722 liter, og hele 2120 liter når andre seterad også felles ned.

Utstyr

BMW X7 leveres standard med blant annet BMW Live Cockpit med digital instrumentering, luftfjæring, skinnseter, tredelt panoramasoltak, ambient interiørbelysning, firesoners klima, og nøkkelfri betjening. Panoramasoltaket kan leveres med Sky Lounge, hvor det lyses opp med LED-lys slik at det fremstår som en stjernehimmel. Fargen på lyset kan man velge selv.

Infotainmentsystemet har 10 høyttalere som standard, men de som er glade i god lyd kan velge et Harman Kardon-anlegg med 16 høyttalere eller et Bowers & Wilkins Diamond Surround-system med 20 høyttalere og en effekt på 1500 watt.

Dette var bare noen av høydepunktene. Nye BMW X7 kan leveres med et utall finesser, funksjoner og løsninger for å gjøre eierskapet så gledelig som mulig.

Mer om BMW X7

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).

For mer detaljer og tekniske data, se BMWs nettside.

For mer informasjon og prøvekjøring av denne bilen, ta kontakt med din nærmeste Bilia-forhandler. Tilgjengelighet kan variere.

  • BMW X7
  • BMW X7
  • BMW X7
  • BMW X7
  • BMW X7

Illustrasjonsfoto. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr som avviker fra evt. kampanjer. Forbehold om skrivefeil.