Selg bilen din

Vi kjøper bilen din!

Gratis verdivurdering

Har du en nybil eller bruktbil du vil selge? Eller kanskje du ikke har behov for bil lenger? Da er du kommet riktig sted! Hos oss kan du få en helt gratis og uforpliktende verdivurdering.
 • Trygt

  Unngå usikkerheten og useriøse kjøpere med en av Norges største bilforhandlere.

 • Kjapt

  Vi kjenner markedet i Norge og kan gi deg en verdivurdering i løpet av kort tid.

 • Enkelt

  Vi tar oss av det administrative som eierskifte, og avslutter bilforsikring løser inn billån.

Enkelt og greit – mange fordeler

Vi i Bilia kjøper bilen din med og uten innbytte. Du slipper reklamasjonsrett og hele salgsprosessen er ryddig, enkel og oversiktlig. Vi ordner alt det praktiske, for eksempel knyttet til kjøpekontrakt, eierskifte, garantiansvar, forsikringsavtale og salgsmelding via Statens Vegvesen. Du får hele kjøpesummen overført til din bankkonto.

Kjøp bil hos Bilia

 • Søk bruktbil

  Søk og kjøp bruktbil hos Bilia. Vi tilbyr et stort utvalg av biler.
 • Innbytte

  Kjøp bil hos oss og lever den gamle i innbytte. Når du leverer din gamle bil i innbytte trekker vi fra prisen på salgssummen.

FAQ - Vanlige spørsmål og svar

Hva koster en verdivurdering?
En verdivurdering fra oss i Bilia er helt gratis og uforpliktende. Er du ikke fornøyd med prisen kan du velge å takke nei.
Hva må dere vite om bilen min?
Du trenger bare oppgi registreringsnummeret, kilometerstand og en kort beskrivelse av bilens generelle tilstand. Resten fikser vi.
Hva skjer hvis jeg har billån?
Har du lån med sikkerhet i bilen er dette informasjon du er pliktig å opplyse om. Når du selger bilen din til oss betaler ut vi gjelden til banken din. Det er med andre ord noe vi ordner for deg. Resterende beløp overføres til deg.
Hva må jeg tenke på før jeg leverer bilen til dere? Må jeg for eksempel vaske bilen?
Du trenger ikke tenke på noe som helst! Vi tar oss av alt av klargjøring før videresalg.
Må jeg kjøpe ny- eller bruktbil hos dere?
Nei, dette kan du velge fritt selv. Er du likevel interessert i å få tak i en ny bil, skriv gjerne dette under «kommentarer» i søknadsskjemaet – vi ordner en god avtale for deg! Se vårt brede utvalg av både nye og brukte biler.
Hva påvirker verdien på bilen din og hva vil vi kjøpe den for?
Vi sjekker finn.no og vår egen database som gir et godt grunnlag for verdivurdering. Så lager vi en tilstandsrapport som tilsvarer en NAF-rapport. Deretter trekker vi fra kostnader i forbindelse med videresalg, slik som eventuell utbedring og klargjøring.