Bilde av Volvo C40

Volvo C40

Volvos første helelektriske Crossover

Sett fra siden preges nye Volvo C40 Recharge av sin slående silhuett. Dette er en Crossover, og den leveres standard med sort kontrastfarge på taket, på speilhusene og andre detaljer rundt bilen. Innvendig skaper interiøret et naturlig og rolig lys med bakgrunnsbelyst og gjennomsiktig dekor som gir en stemning som føles moderne. 

Last ned prisliste
 • Standard med panoramatak

  Panoramataket er installert som standard, og laminert med farget glass for effektiv beskyttelse mot gjenskinn og UV-stråler. Panoramataket bidrar til interiørets lyse og naturlige atmosfære.

 • Forsikring og serviceavtale inkludert

  Når du kjøper ny Volvo C40 hos Bilia får du med 3 års forsikring og 3 års/100 000 km service- og vedlikeholdsavtale inkludert i prisen. Forsikringen leveres av Volvia og inkluderer fullverdig kasko, ubegrenset kjørelengde og dekker ung fører. Trafikkforsikringsavgiften (TFA) til staten er ikke inkludert i avtalen.
 • Google er innebygd

  Med innebygd Google vil din Volvo C40 gi deg en mer strømlinjeformet kjøreopplevelse. Systemet er sømløst integrert, og du har helt spesielt god hjelp for hånden. Du kan snakke med Google for veibeskrivelser, underholdning og kontakt med venner og familie, alt uten å ta hendene bort fra rattet eller øynene fra veien. Si "Hei Google", og du er i gang.

  Med Google Maps kan du bruke det velkjente grensesnittet fra mobilen din i nye C40. Du kan enkelt benytte Google Maps til å finne ladestasjoner. Du mottar trafikkinformasjon i sanntid og får automatiske omkjøringsforslag. Planlegg reisen med håndfri stemmestyring via Google Assistent.

Ønsker du et skreddersydd tilbud?
 • 434km
  Elektrisk rekkevidde
 • 4,7sek
  0-100 km/t
 • Google
  Innebygget
 • 100 %
  Skinnfri

En nærmere titt

Utforsk noen av Volvo C40s beste egenskaper.  

Vil du ha hjelp til å sette sammen din drømmebil?

Derfor bør du velge Volvo som firmabil 

Velger du Volvo som firmabil, kan du være trygg på at vi hjelper deg hele veien – fra valg av riktig modell og finansieringsløsning til service og reparasjoner. På den måten får du en så enkel og bekymringsløs hverdag som mulig – alt til en forutsigbar månedspris.


Les mer om Volvo firmabil fra Bilia

Garanti, service og veihjelp

Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.