Teaserbilde av Volvo EX30

Helt nye Volvo EX30

Volvo har lange tradisjoner med å lage flotte og trygge småbiler med like imponerende design som de større modellene. Nå kommer snart helelektriske Volvo EX30 - vår minste SUV noensinne. Vi gleder oss til å fortelle mer, så følg med - denne siden oppdateres.

 • Onsdag 7. juni er det verdenspremiere.
 • Salgstart er samme dag.

Volvo har sluppet en liten teaser-video

 • Sidespeil Volvo EX30Sidespeil Volvo EX30

  Trygg bykjøring

  Bildører som utilsiktet åpnes rett foran syklister i fart er årsak til et betydelig antall sykkelulykker. For å bidra til å redusere slike hendelser, er Volvo EX30 utstyrt med et døråpningsvarsel som varsler deg, når du skal åpne døren foran en forbipasserende syklist eller annen trafikant. 

  Døråpningsvarselet er bare én av flere funksjoner i Safe Space-teknologien på Volvo EX30, spesielt tilpasset urban trafikk. 

 • Volvo EX30 bærekraftVolvo EX30 bærekraft

  Ingen Volvo har lavere karbonavtrykk

  Ved å kutte utslipp i både produksjon og livsløpet har Volvo lyktes i å redusere bilens totalt karbonavtrykk til under 30 tonn. I bilens interiør brukes et bredt utvalg resirkulerte og fornybare materialer, blant annet til seter, dashbord og dører. 

  Et annet avgjørende område innen utslippskutt er produksjons- og forsyningskjeden, for eksempel gjennom tilførsel av ren energi. Volvo EX30 bygges i en fabrikk drevet av en stor andel klimanøytral energi, inkludert 100 prosent klimanøytral elektrisitet. 

Elektriske Volvo-modeller

Er du interessert i elektrisk Volvo? Her er vårt utvalg av hvilke bilmodeller Volvo har å by på.

Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.