Bilde av Volvo XC40 Recharge i sideprofil

En bil lastet med kjøreglede

Volvo XC40 Recharge er en kompakt SUV som er fullpakket med innovasjoner og intelligent teknologi – kombinert med smarte oppbevaringsløsninger, tilkoblede tjenester og imponerende motorkraft. Ta plass, velg gir og la deg begeistre av kraften fra de elektriske tvillingmotorene med firehjulsdrift og nullutslipp.

Volvo XC40 Recharge er tilgjengelig som helelektrisk aut. AWD (408 hk) og aut. FWD (231 hk). Rekkevidden blir opptil 415 km for XC40 P8 AWD og 400 km for XC40 P6 FWD i henhold til typegodkjenningen WLTP*.

Volvo XC40 P6 FWD har en samlet effekt på 231 hk og et dreiemoment på 330 Nm. For Volvo XC40 P8 AWD får du en samlet effekt på 408 hk og et dreiemoment på 660 Nm. 

*Rekkevidden i henhold til kjøresyklusene WLTP og EPA. Rekkevidden i praktisk bruk kan variere. 

Last ned prisliste

 • Design som skiller seg ut

  XC40 Recharge har et tydelig, kompakt og uttrykksfullt SUV-design, der de kontrasterende utvendige detaljene gir bilen et helt unikt utseende som er lett gjenkjennelig. 

 • 100 prosent elektrisk drift 

  Volvo XC40 Recharge har elektriske tvillingmotorer som gir deg en mer dynamisk kjøreopplevelse og lar deg kjøre opptil 417 kilometer på én lading. Samtidig tar det bare 40 minutter å lade til opp til 80 prosent ladenivå. 

 • Fleksibelt bagasjerom 

  Du kan enkelt tilpasse bagasjerommet bak i XC40 Recharge som du ønsker. Her kan du for eksempel sette inn en skillevegg for å dele bagasjerommet i to, eller du kan bruke plassen til å oppbevare handleposer og treningsbager.  

 • Bærekraftige materialer 

  XC40 Recharge bidrar til å redusere miljøpåvirkningen på mange ulike måter. Økt bruk av bærekraftige materialer er en av dem. Teppene er for eksempel laget av resirkulert plast. 

 • 415km/fulladet batteri
  Rekkevidde
 • 479liter
  Bagasjerom
 • 18,5kWh/100 km
  Forbruk
 • 33 min
  ~80 % oppladet

En nærmere titt  

Utforsk noen av Volvo XC40 Recharges beste egenskaper.  

Utstyrsversjoner

Utstyr og funksjoner

Bilopplysningene kan avvike fra faktisk modell

 • Drivstofforbruk

  2.1 l/100km WLTP HEV UF vekt

 • Elektrisk rekkevidde (WLTP)

  45 km

 • CO2, kombinert (WLTP)

  48.0 HEV UF vekt

 • Modell

  XC40

 • Årsmodell

  2022

 • Drivhjul

  Foran

 • Type drivlinje

  Plug-in hybrid

 • Drivstoff

  Elektrisitet

 • Annet drivstoff

  Bensin

 • Drivstofftype

  Elektrisk/Bensin

 • Maksimal effekt

  262 hk

 • Maksimal effekt

  193 kW

 • Utstyrsnivå

  INSCRIPTION RECHARGE

 • Apple CarPlay

  Ja

 • Android Auto

  Ja

Plus

Opplev sømløs tilkobling og bærekraftig kjøring på sitt aller beste. Med Plus får du støttefunksjoner som integrert Google, elektrisk betjent bakluke og nøkkelfritt låsesystem. Andre praktiske funksjoner er førerstøtte, LED-frontlykter, elektrisk betjent sete og varmepumpe. 


Twin Plus

Twin Plus gir deg enda høyere komfort og en ekstra engasjerende kjøreopplevelse med tilleggsfunksjoner som 360-graders parkeringskamera, premium lydanlegg fra Harman Kardon og panoramatak.  

Smarte sikkerhetsfunksjoner

Unngå kollisjoner 
Volvos intelligente sikkerhetssystem hjelper deg å oppdage og unngå andre biler, fotgjengere, syklister og store dyr – både dag og natt. Systemet gir først et varsel og bremser deretter automatisk ned hvis du ikke reagerer på varselet. 
 
Hold deg i riktig fil 
Ved hjelp av forsiktige vibrasjoner i rattet hjelper Volvoen din deg med å styre tilbake mellom markeringslinjene hvis du utilsiktet er på vei ut av kjørefeltet. 
 
360-graders parkeringskamera (* gjelder bare Pro) 
Med fire kameraer som til sammen gir deg 360-graders oversikt, hjelper systemet deg med å parkere trygt, selv på trange plasser.  
 
Rygg trygt 
Et system som varsler om kryssende trafikk, hjelper deg når du rygger med begrenset sikt. Systemet oppdager kryssende trafikk bak bilen og bremser automatisk ned ved behov. 

Opplev mindre stress i tett trafikk 
BLIS-systemet hjelper deg når du skal bytte fil. I tilfelle fare for kollisjon med kjøretøy i andre filer, kan BLIS foreta små justeringer av styringen, noe som gjør at bilen din holder seg i riktig fil. 
 
Del informasjon – unngå farer 
Ved bruk av vær-, infrastruktur- og trafikkdata i sanntid kan Connected Safety dele informasjon om dårlige forhold og andre farer mellom bilen din og andre kjøretøy via internett. Dette kan hjelpe deg med å forutse farer og tilpasse kjøringen din eller ruten du velger. 

Teknologi og tilkobling

Snakk med bilen din 
Snakk med Google direkte i din XC40 Recharge. Med talestyring er det enkelt å utføre handlinger og holde kontakten med venner, familie og kolleger. 
 
Finn beste kjørerute 
Med Google Maps integrert i bilen og talestyring via Google Assistant kan du dra nytte av trafikkinformasjon i sanntid. Kartet oppdateres automatisk, slik at du får den raskest mulige kjøreruten. 
 
Planlegg ladingen 
Den innebygde ruteplanleggeren gir deg en påminnelse i god tid før du trenger å lade bilen. Den anbefaler også når og hvor du bør lade, noe som gjør kjøringen mer avslappet. 
 
Få mer gjort langs veien 
Med Google kan du koble til favorittappene og smartenhetene dine for å jobbe mer effektivt i løpet av dagen. Du kan blant annet kontrollere de tilkoblede enhetene dine hjemme mens du fremdeles sitter i bilen. 
 
Nyt sømløs smarttelefonintegrasjon 
Se det kjente grensesnittet og bruk funksjonene til smarttelefonen din på senterdisplayet i Volvoen din. Du kan enkelt ringe, skrive meldinger, lytte til musikk og justere innstillinger ved hjelp av berøringsskjermen, rattkontrollene eller talestyringen. 
 
Fjernstyr bilen med Volvo On Call 
Volvo On Call er en integrert hjelpetjeneste som lar deg starte varmeapparatet med mobiltelefonen, spore bilen din, opprette kjørejournaler og varsle nødtjenester automatisk i tilfelle en ulykke. 
 
Trådløs lading 
Nå kan du vinke farvel til kabler som vikler seg. På den spesielle ladeplaten kan du lade smarttelefonen din raskt og trådløst – uten å måtte fikle med kabelen mens du kjører.

Derfor bør du velge Volvo som firmabil 

Velger du Volvo som firmabil, kan du være trygg på at vi hjelper deg hele veien – fra valg av riktig modell og finansieringsløsning til service og reparasjoner. På den måten får du en så enkel og bekymringsløs hverdag som mulig – alt til en forutsigbar månedspris.


Les mer om Volvo firmabil fra Bilia

Garanti, service og veihjelp

Brukte Volvo XC40-biler for rask levering

Spørsmål og svar

Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.