Volvo XC40 Recharge forfra

Volvo XC40 Recharge

Kjøpspris fra 503 100,- hos Bilia.

Ønsker du å prøvekjøre Volvo XC40?
Bestill prøvekjøring
 • Bilde av Volvo XC40 Recharge i profilBilde av Volvo XC40 Recharge i profil

  Design som skiller seg ut

  XC40 Recharge har et tydelig, kompakt og uttrykksfullt SUV-design, der de kontrasterende utvendige detaljene gir bilen et helt unikt utseende som er lett gjenkjennelig. 

 • Bilde av midtkonsoll i Volvo XC40 RechargeBilde av midtkonsoll i Volvo XC40 Recharge

  Google integrert

  Google Maps er integrert i bilen, og stemmestyring via Google Assistant, trafikkinformasjon i sanntid, samt automatiske forslag til omkjøring får deg frem dit du skal. Du kan bruke Google Maps til å finne ladestasjoner langs veien som er spesielt nyttig på lengre turer.

  Med XC40 Recharge kan du motta automatiske skyoppdateringer og dermed nyte en bil som stadig forbereder og oppdaterer seg. 

 • Bilde av lasterom i Volvo XC40 RechargeBilde av lasterom i Volvo XC40 Recharge

  Bagasjerom foran

  XC40 Recharge har et praktisk bagasjerom foran som gir ekstra smart oppbevaring. Et perfekt sted å oppbevare ladekabler, lett tilgjengelig og godt beskyttet mot skitt, støv og fuktighet. Det frigjør også verdifullt rom i bagasjerommet bak. 

 • Opptil
  570km
  Elektrisk rekkevidde
 • 419liter
  Bagasjerom
 • 27 min
  ~80 % oppladet

En nærmere titt  

Utforsk noen av Volvo XC40 Recharges beste egenskaper.  

Vil du ha hjelp til å sette sammen din drømmebil?
Kontakt oss

Smarte sikkerhetsfunksjoner

 
Unngå kollisjoner 
Volvos intelligente sikkerhetssystem hjelper deg å oppdage og unngå andre biler, fotgjengere, syklister og store dyr – både dag og natt. Systemet gir først et varsel og bremser deretter automatisk ned hvis du ikke reagerer på varselet. 
 
Hold deg i riktig fil 
Ved hjelp av forsiktige vibrasjoner i rattet hjelper Volvoen din deg med å styre tilbake mellom markeringslinjene hvis du utilsiktet er på vei ut av kjørefeltet. 
 
360-graders parkeringskamera (* gjelder bare Twin Plus) 
Med fire kameraer som til sammen gir deg 360-graders oversikt, hjelper systemet deg med å parkere trygt, selv på trange plasser.  
 
Rygg trygt 
Et system som varsler om kryssende trafikk, hjelper deg når du rygger med begrenset sikt. Systemet oppdager kryssende trafikk bak bilen og bremser automatisk ned ved behov. 

Opplev mindre stress i tett trafikk 
BLIS-systemet hjelper deg når du skal bytte fil. I tilfelle fare for kollisjon med kjøretøy i andre filer, kan BLIS foreta små justeringer av styringen, noe som gjør at bilen din holder seg i riktig fil. 
 
Del informasjon – unngå farer 
Ved bruk av vær-, infrastruktur- og trafikkdata i sanntid kan Connected Safety dele informasjon om dårlige forhold og andre farer mellom bilen din og andre kjøretøy via internett. Dette kan hjelpe deg med å forutse farer og tilpasse kjøringen din eller ruten du velger. 

Teknologi og tilkobling


Snakk med bilen din 

Snakk med Google direkte i din XC40 Recharge. Med talestyring er det enkelt å utføre handlinger og holde kontakten med venner, familie og kolleger. 
 
Finn beste kjørerute 
Med Google Maps integrert i bilen og talestyring via Google Assistant kan du dra nytte av trafikkinformasjon i sanntid. Kartet oppdateres automatisk, slik at du får den raskest mulige kjøreruten. 
 
Planlegg ladingen 
Den innebygde ruteplanleggeren gir deg en påminnelse i god tid før du trenger å lade bilen. Den anbefaler også når og hvor du bør lade, noe som gjør kjøringen mer avslappet. 
 
Få mer gjort langs veien 
Med Google kan du koble til favorittappene og smartenhetene dine for å jobbe mer effektivt i løpet av dagen. Du kan blant annet kontrollere de tilkoblede enhetene dine hjemme mens du fremdeles sitter i bilen. 
 
Nyt sømløs smarttelefonintegrasjon 
Se det kjente grensesnittet og bruk funksjonene til smarttelefonen din på senterdisplayet i Volvoen din. Du kan enkelt ringe, skrive meldinger, lytte til musikk og justere innstillinger ved hjelp av berøringsskjermen, rattkontrollene eller talestyringen. 
 
Fjernstyr bilen med Volvo Cars App 
Volvo Cars App er en integrert hjelpetjeneste som lar deg starte varmeapparatet med mobiltelefonen, spore bilen din, opprette kjørejournaler og varsle nødtjenester automatisk i tilfelle en ulykke. 
 
Trådløs lading 
Nå kan du vinke farvel til kabler som vikler seg. På den spesielle ladeplaten kan du lade smarttelefonen din raskt og trådløst – uten å måtte fikle med kabelen mens du kjører.

Garanti, service og veihjelp

Pent brukt Volvo XC40 for rask levering

Spørsmål og svar

Hvor langt kan jeg kjøre på én lading?

Et fulladet batteri gir deg en beregnet rekkevidde på opptil 500 km (to motorer) eller 460-515 km (en motor) ved blandet kjøring, før du må lade. Den faktiske rekkevidden vil påvirkes av kjørestilen din og andre omstendigheter, for eksempel utendørstemperatur, vær, vind, terreng og kjøreforhold. Andre faktorer som kan påvirke rekkevidden er hvor mye strøm du bruker til eksempelvis oppvarming og avkjøling av bil.

Hvor lang tid tar det å lade Volvo XC40?
Ladetiden avhenger av ladeutstyret du bruker, og den elektriske installasjonen du har hjemme. Ladetiden kan også variere og avhenger av faktorer som utetemperatur, batteritemperatur, ladeutsyr, samt batteriets og bilens tilstand. Vi anbefaler en 11 kW ladeboks med tre faser for vanlig og betydelig kortere hjemmelading. Denne installasjonen gir deg rundt åtte timers ladetid fra tomt batteri til 100 prosent. Når du bruker ladestasjoner utenfor hjemmet vil du nok lade i kortere perioder av gangen, for eksempel fra 40 til 80 prosent (11 kW AC gir en rekkevidde på ca. 50-60 kilometer per time). På lengre turer vil du kunne hurtiglade bilen via DC- ladestasjoner. På en 150 kW DC-ladestasjon lader du batteriet fra 10 til ca. 80 % på ca. 27 minutter.

Hvor lang garanti gir Volvo Cars på batteriet?

Volvo Cars' garanti på batteriet er åtte år eller 160 000 kilometer, avhengig av hva som inntreffer først, forutsatt at bilen og batteriet vedlikeholdes og brukes i henhold til Volvo Cars' anbefalinger.

Kan batteriet byttes ut?

Ja, batteriet eller en batterimodul kan byttes ut ved behov, akkurat som alle andre tekniske komponenter på bilen.

Hva slags utstyr trenger jeg for å lade bilen hjemme?

Ladekabelen som er beregnet for hjemmebruk, er først og fremst ment som en ekstra kabel du kan lade med hjemme. For betydelig raskere og mer praktisk hjemmelading anbefaler vi at du monterer en 3-faset 11 kW veggboks. Kontakt din nærmeste Bilia-forhandler for å bestille en DEFA ladestasjon.

Hvor stort er bagasjerommet til Volvo XC40 Recharge?

Bagasjerommet til Volvo XC40 Recharge har en kapasitet på 413 liter.

Hva er tillatt hengervekt for Volvo XC40?
Tillatt hengervekt er opptil 1800 kg.
Hvordan hjelper bilen meg med å finne nærmeste ladestasjon?
I land der Google Maps har lagt inn ladestasjoner, finner du tilgjengelige offentlige ladestasjoner via bilens senterdisplay eller gjennom smarttelefon app.
Hvilke apper og tjenester fra Google er innebygd i Volvo XC40?
Google Maps, Google Assistent og Google Play.
Leveres Volvo XC40 med Apple CarPlay?
Ja, Apple CarPlay er standard i Volvo XC40.

Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.