Volvo XC60 hos Bilia Lillehammer

Hytteservice hos Bilia Lillehammer

Bilia Lillehammer har gleden av og tilby vårt nye konsept hytteservice hvor vi tilbyr oss å hente bilen ved din fritidsbolig, kjøre den til Bilia Lillehammer, for så å kjøre den tilbake ferdig servet.
 
Vår hente- og bringetjeneste er gratis, og vil ikke påføre ekstra kostnader i tillegg til verkstedutgiftene. Her kan du kombinere fine dager på hytta, samtidig som bilen får den pleien den trenger, uten at det måtte gå ut over din fritid på fjellet.

Eksempler på dette kan være den årlige servicen, reparasjoner, skifte av frontrute, legge på nye dekk eller andre former for vedlikehold.

Skulle du være nysgjerrig på noen av våre nyere Volvo-modeller kan vi tilby prøvekjøring samtidig som vi server din bil. Vi setter igjen en demonstrasjonsbil som du kan prøvekjøre denne dagen. Det tas forbehold om at vi har tilgjengelige biler.

Ta kontakt med oss for mer informasjon, og la oss ta vare på din bil!

Tilbudet gjelder for dem som har Volvo personbil og registrert fritidsbolig i Lillehammer og omegn, som for eksempel Hafjell, Kvitfjell, Skeikampen, Nordseter, Sjusjøen o.l.

Kontakt oss


Yngve Antonsen
Tekniker coach
Tlf. 530 25 671
yngve.antonsen@bilia.no

Jørn Brandvol
Servicemarkedssjef
Tlf. 530 25 680
jorn.brandvol@bilia.no

Verkstedtjenester

Når du setter igjen din bil hos oss for service kan du stole på at den er i trygge hender. Alle våre verksteder er autoriserte for våre bilmerker, dermed får bilen din akkurat den servicen den trenger.