Kampanjer

RECHARGED. NOT REDESIGNED.

Møt Volvo XC40 Recharge – Volvos første helelektriske bil. Designet for å gi deg en kraftfull og utslippsfri kjøreopplevelse, med høy bakkeklaring, firehjulstrekk, hengerfeste og avansert ny teknologi.

4,9 sek

417 km

40 min

408 hk

0-100 km/t Lang rekkevidde ~80 % ladet Ren motorkraft

Ren kraft og lang rekkevidde

XC40 Recharge har to motorer, en foran og en bak, og leveres med AWD (firehjulstrekk) som standard. Batteriet har en kapasitet på 78kWh og Volvo har foreløpig estimert en rekkevidde på 417 kilometer i henhold til typegodkjenningen WLTP*.

De to motorene gir en samlet effekt på 408 hestekrefter og et dreiemoment på 660 Nm. Bilen aksellererer fra 0 til 100 på 4,9 sekunder.

* Rekkevidden i henhold til kjøresyklusene WLTP og EPA. Rekkevidden i praktisk bruk kan variere. 

Godt utstyrt

AC-lading opp til 11kW og DC-lading opp til 150 kW leveres som standard på Volvo XC40 Recharge. Med en hurtiglader kan batteriet på 78 kWh lades opp til 80 prosent kapasitet på kun 40 minutter. Bilen leveres med Type-2 ladekabler og Bilia vil tilby en fastmontert vegglader som ekstrautstyr. XC40 Recarge lanseres med et utstyrsnivå tilsvarende R-Design, som blant annet inkluderer sportsseter, nøkkelløs bil, parkeringssensorer, takrails, high performance-lydanlegg og ryggekamera. 

Kan leveres med tilhengerfeste

Har du behov for å dra en tilhenger, en hestehenger eller en liten campingvogn? Ikke noe problem med Volvo XC40 Recharge. Den kan leveres med tilhengerfeste og har en tillatt tilhengervekt opptil hele 1500 kg.

En av Volvos sikreste biler

Volvo har som alltid fullt fokus på sikkerhet. Ettersom XC40 Recharge ikke har en tradisjonell forbrenningsmotor har Volvo redesignet og forsterket karosseristrukturen i bilen. Integrert i karosseriet er det et sikkerhetsbur i ekstrudert aluminium som beskytter batteriet. Dette gir i tillegg et lavere tyngdepunkt som på sin side minsker risikoen for at bilen skal kunne rulle rundt ved eventuelle utforkjøringer.

Mer om bilen

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).
For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp se Volvos nettside.

Nysgjerrig?

Ta kontakt med din Bilia-forhandler for mer informasjon om Volvo XC40 Recharge. 

  • Volvo XC Recharge. Foto.
  • Volvo XC Recharge. Foto.
  • Volvo XC Recharge frunk. Foto.
  • Volvo XC40 Recharge. Foto.
  • Volvo XC40 Recharge. Foto.
  • Volvo XC40 Recharge. Foto.